Imbruglia e emocionuar me këngën e shkruar nga Chris Martin Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa

Join the forum, it's quick and easy

Imbruglia e emocionuar me këngën e shkruar nga Chris Martin Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Imbruglia e emocionuar me këngën e shkruar nga Chris Martin

Shko poshtë

Ylli Imbruglia e emocionuar me këngën e shkruar nga Chris Martin

Mesazh nga X-man Tue Aug 25, 2009 2:47 am

Imbruglia e emocionuar me këngën e shkruar nga Chris Martin F.0824123245850_m

Natalie Imbruglia ka pranuar se sa nuk kishte shpërthyer në vaj nga kënga e “mrekullueshme” që frontmeni i bendit “Coldplay” Chris Martin ka shkruar për të.
Këngëtarja e njohur për hitin e saj botërisht “Torn” ka thënë se ishte pushtuar me emocione kur e kishte dëgjuar këngën “Fun” të shkruar nga Chris Martin e cila do të paraqitet në album e saj të radhës të titulluar “Come To Life”.

"Jam shumë fatlume që e kam këtë këngë. Kur shkova në studio ai më tha, ‘e kam përfunduar këngën’, dhe ma këndoj, gati sa nuk shpërtheva në vaj sepse ishte aq e mrekullueshme”, ka thënë Imbruglia.

"Është e thjeshtë dhe jo e ngarkuar, por edhe e lezetshme në të njëjtën kohë. Përmban diçka me të vërtetë emocionale dhe mendoj se të bën për vete menjëherë," ka shtuar Imbruglia.
X-man
X-man
Super.Moderator
Super.Moderator

Gjinia Gjinia : Male
Postimet Postimet : 759
Sa Vjeqar'e Sa Vjeqar'e : 38
Regjistrim Regjistrim : 09/04/2009
Vendbanimi Vendbanimi : REP.Kosova
Humori Humori : Fmd
Hobi Hobi : Gjith cka
Horoskopi : Gemini