Zyrtare: Villas Boas menaxher i Chelseat
Faqja 1 e 1
Zyrtare: Villas Boas menaxher i Chelseat
Gjiganti anglez, Chelsea, me anë të një deklarate në faqen zyrtare të klubit ka konfirmuar se ka emëruar strategun portugez Andres Villas-Boas për menaxher të ri.
Portugezi, i cili ia solli Portos tre tituj sezonin e kaluar (ligën dhe kupën portugeze si dhe trofeun e Europa League), ka nënshkruar kontratë tre-vjeçare dhe do të fillojë punën menjëherë.
“Chelsea FC është i ngazëllyer të zbulojë se Andre Villas-Boas do të jetë menaxheri i ri klubit”, shkruhet në deklaratën e publikuar në faqen zyrtare të klubit londinez.
“Andre do të sjellë përvojën e tij të trajnerit te klubi me të cilin është i familjarizuar, pasi më herët ka punuar për tre vite këtu. Ai gjithmonë ka qenë i vlerësuar te Chelsea dhe gjithkush mezi pret ta shohë atë të rikthehet dhe të punojë me të”.
Chelsea ishte në treg për menaxher të ri që nga largimi i Carlo Ancelottit në maj, dhe tashmë ka gjetur njeriun e duhur. 33-vjeçari dje hoqi dorë nga detyra e trajnerit të Portos dhe rikthehet te klubi ku kishte punuar më herët si asistent i Jose Mourinhos. Villas ishte kërkuar edhe nga klube të tjera evropiane, përfshirë Interin.
Për të marrë shërbimet e tij Chelsea raportohet se ka paguar plot 15 milionë euro. Këto nuk janë paratë e vetme që do të shkojnë në konton e Portos. Villas-Boas pritet të marrë me vete disa prej lojtarëve më të mirë të klubit portugez, përfshirë sulmuesin Falcao dhe Moutinho. Për ta Porto ka kërkuar plot 65 milionë funte.
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi