Albani fituesi i madh i Video Festit 2009
Faqja 1 e 1
Albani fituesi i madh i Video Festit 2009
Këngëtari i famshëm nga Shqipëria, Alban Skenderaj, ka dalë fituesi kryesor në ndarjen e çmimeve të edicionit të sivjetmë të Video Festit Muzikor.
Albani ka fituar çmimin kryesor të Festivalit i cili u kushtohet videoklipeve- çmimin për “Videospotin më të mirë” me këngën “Larg dhe afër”. Përveç këtij çmimi, Albani ka fituar edhe dy çmime tjera: në konkurrencën e meshkujve me këngën “Një herë në jetë” dhe çmimin për kamerën më të mirë për këngën “Larg dhe afër”.
Çmimin e artistit të ri më të mirë e fitoi Shpat Deda me këngën “Ëndërroj”, ndërsa i njëjti këngëtar fitoi edhe çmimin për regjinë më të mirë për klipin e këngës “A thu?”
Dy çmime ka fituar edhe NRG Band, njërin për performancën më të mirë me këngën “Urgjentisht” dhe tjetrin për videospotin më të mirë të muzikës R&B, me këngën “Nina”.
Rokerët e grupit Troja u nderuan me çmimin për grupin më të mirë me hit-këngën e tyre “Amaneti i Clownit”, klip i cili fitoi edhe çmimin e publikut.
Hana Cakuli ka fituar çmimin e ‘stajlingut’ dhe çmimin për videospotin më të mirë të zhanrit pop, me këngën “Simbol”.
Video Spoti më i mirë në konkurrencën e Femrave i takoi Elvana Gjatës për këngën “Nuk janë më”.
Capital T ft. 2 po 2ft. Duffy’e morën çmimin për videospotin më të promovuar nëpër televizionet tona për këngën “Nalt”, ndërkohë që klipi “Ti nuk je shtëpia ime” i Mihrije Brahës u vlerësua si më i miri në zhanrin pop-folk.
Edhe reperi Da Ghost dhe grupi Skillz u nderuan me nga një çmim. I pari për postproduksionin më të mirë të spotit “Kceni kr8”, ndërsa hiti i grupit “Skillz”, “Wuuu, ca po shoh”, u vlerësua për montazhin më të mirë.
Similar topics
» Video Fest 2009
» SAW: The Video Game (2009)
» video hitet 2009 etc
» Power Video Converter 2009 8.9.04
» Xhela - Nuk kam Fat 2009 ♫ ( Official Video )
» SAW: The Video Game (2009)
» video hitet 2009 etc
» Power Video Converter 2009 8.9.04
» Xhela - Nuk kam Fat 2009 ♫ ( Official Video )
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi