Albani fituesi i madh i Video Festit 2009 Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa

Join the forum, it's quick and easy

Albani fituesi i madh i Video Festit 2009 Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Albani fituesi i madh i Video Festit 2009

Shko poshtë

Albani fituesi i madh i Video Festit 2009 Empty Albani fituesi i madh i Video Festit 2009

Mesazh nga albvera Wed May 13, 2009 6:01 am

Albani fituesi i madh i Video Festit 2009 F.0512235507297_m

Këngëtari i famshëm nga Shqipëria, Alban Skenderaj, ka dalë fituesi kryesor në ndarjen e çmimeve të edicionit të sivjetmë të Video Festit Muzikor.
Albani ka fituar çmimin kryesor të Festivalit i cili u kushtohet videoklipeve- çmimin për “Videospotin më të mirë” me këngën “Larg dhe afër”. Përveç këtij çmimi, Albani ka fituar edhe dy çmime tjera: në konkurrencën e meshkujve me këngën “Një herë në jetë” dhe çmimin për kamerën më të mirë për këngën “Larg dhe afër”.

Çmimin e artistit të ri më të mirë e fitoi Shpat Deda me këngën “Ëndërroj”, ndërsa i njëjti këngëtar fitoi edhe çmimin për regjinë më të mirë për klipin e këngës “A thu?”

Dy çmime ka fituar edhe NRG Band, njërin për performancën më të mirë me këngën “Urgjentisht” dhe tjetrin për videospotin më të mirë të muzikës R&B, me këngën “Nina”.

Rokerët e grupit Troja u nderuan me çmimin për grupin më të mirë me hit-këngën e tyre “Amaneti i Clownit”, klip i cili fitoi edhe çmimin e publikut.

Hana Cakuli ka fituar çmimin e ‘stajlingut’ dhe çmimin për videospotin më të mirë të zhanrit pop, me këngën “Simbol”.

Video Spoti më i mirë në konkurrencën e Femrave i takoi Elvana Gjatës për këngën “Nuk janë më”.

Capital T ft. 2 po 2ft. Duffy’e morën çmimin për videospotin më të promovuar nëpër televizionet tona për këngën “Nalt”, ndërkohë që klipi “Ti nuk je shtëpia ime” i Mihrije Brahës u vlerësua si më i miri në zhanrin pop-folk.

Edhe reperi Da Ghost dhe grupi Skillz u nderuan me nga një çmim. I pari për postproduksionin më të mirë të spotit “Kceni kr8”, ndërsa hiti i grupit “Skillz”, “Wuuu, ca po shoh”, u vlerësua për montazhin më të mirë.
albvera
albvera
Administrator
Administrator

Gjinia Gjinia : Male
Postimet Postimet : 562
Sa Vjeqar'e Sa Vjeqar'e : 35
Regjistrim Regjistrim : 08/02/2009
Vendbanimi Vendbanimi : Ne Albveraa.Tk
Humori Humori : Portokali
Hobi Hobi : Gjith qka ta mer mendja ty
Horoskopi : Taurus