Longoria dëshiron të portretizojë aktoren meksikane Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa

Join the forum, it's quick and easy

Longoria dëshiron të portretizojë aktoren meksikane Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Longoria dëshiron të portretizojë aktoren meksikane

Shko poshtë

Longoria dëshiron të portretizojë aktoren meksikane Empty Longoria dëshiron të portretizojë aktoren meksikane

Mesazh nga albvera Tue May 19, 2009 1:22 pm

Longoria dëshiron të portretizojë aktoren meksikane F.0519160320973_m

Eva Longoria Parker ka thënë se ajo planifikon ta sjellë në ekran jetën e yllit meksikan të filmit, Maria Felix.
Ylli i serisë “Desperate Housewives” thotë se ajo gjithmonë kishte dashur ta luajë rolin e Felix, e cila vdiq në vitin 2002 në moshën 88-vjeçare.

Dhe Longoria Parker e thekson prejardhjen e saj meksikane si një prej arsyeve pse është aq e vendosur ta sigurojë këtë rol.

“Do të më pëlqente ta adaptoj tregimin mbi Maria Felix. Mendoj se ajo është një ikonë e kinemasë meksikane, dhe do të më pëlqente ta sjellja tregimin mbi jetën e saj. Jam shumë krenare që jam meksikano-amerikane, andaj dua ta shfaq atë sa më shumë që mundem”, ka komentuar aktorja.
albvera
albvera
Administrator
Administrator

Gjinia Gjinia : Male
Postimet Postimet : 562
Sa Vjeqar'e Sa Vjeqar'e : 35
Regjistrim Regjistrim : 08/02/2009
Vendbanimi Vendbanimi : Ne Albveraa.Tk
Humori Humori : Portokali
Hobi Hobi : Gjith qka ta mer mendja ty
Horoskopi : Taurus