Adela: Kisha shumë ankth brenda Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa

Join the forum, it's quick and easy

Adela: Kisha shumë ankth brenda Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Adela: Kisha shumë ankth brenda

Shko poshtë

Adela: Kisha shumë ankth brenda Empty Adela: Kisha shumë ankth brenda

Mesazh nga albvera Fri May 29, 2009 6:25 am

Adela: Kisha shumë ankth brenda F.0528171938936_m

Banorja më e famshme e edicionit të sivjetmë të shout real “Big Brother Albania”, Adeljada, e cila përfundoi e dyta në garën për të fituar 70.000 euro, është shprehur se kishte pasur shumë frikë për ditën kur do të dalë nga shtëpia më e famshme në Shqipëri.
“Kisha shumë ankth. Për puthjen që njerëzit kishin parë, për Adelën që ishte aty brenda, nga dita e parë deri kur dola. Nuk e dija si do më prisnin. Nuk e dija nëse pëlqehesha unë jashtë si njeri, apo gjykohesha nga të tjerët. Fakti që kalonin javë dhe kuptoja që njerëzit më donin aty brenda më bënte të kuptoja diçka. Vetëm ne që kemi jetuar aty brenda e dimë se aty është një pasiguri e madhe për gjërat që ndodhin dhe nuk e ke idenë se si mund të duken”, është shprehur Adela në emisionin “Top Show”.

Ndërkohë, Adela ka zbuluar se Qetsori ka fituar me vetëm 100 vota më tepër kundrejt saj: “Pjesa më e madhe e publikut më ka votuar dhe më ka mbështetur. Janë vetëm 100 (votues) më shumë që e kanë votuar Qetsorin”.
albvera
albvera
Administrator
Administrator

Gjinia Gjinia : Male
Postimet Postimet : 562
Sa Vjeqar'e Sa Vjeqar'e : 35
Regjistrim Regjistrim : 08/02/2009
Vendbanimi Vendbanimi : Ne Albveraa.Tk
Humori Humori : Portokali
Hobi Hobi : Gjith qka ta mer mendja ty
Horoskopi : Taurus