Intel e Nokia së bashku në zhvillimin e celularëve të ardhmes Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa

Join the forum, it's quick and easy

Intel e Nokia së bashku në zhvillimin e celularëve të ardhmes Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Intel e Nokia së bashku në zhvillimin e celularëve të ardhmes

2 posters

Shko poshtë

Intel e Nokia së bashku në zhvillimin e celularëve të ardhmes Empty Intel e Nokia së bashku në zhvillimin e celularëve të ardhmes

Mesazh nga AlbveraPress Wed Jul 01, 2009 11:30 am

Intel e Nokia së bashku në zhvillimin e celularëve të ardhmes F.0625123005146_m

Prodhuesi më i madh i procesorëve Intel dhe prodhuesi më i madh i celularëve Nokia kanë nënshkruar partneritet afatgjatë në kuadër të cilit do të zhvillojnë klasën e re të arkitekturës së chipset-ëve dhe pajisjeve të reja mobile.
Partneriteti afatgjatë e dy gjigantëve do të duhej që në treg të rezultojë me klasë krejtësisht të re të pajisjeve. Zëvendës-presidenti i Nokias Kai Oistamo ka deklaruar se me rastin e arritjes së partneritetit se nuk bëhet fjalë për telefona të mençur, por për krijimin e një klase të re të pajisjeve të cilat do të janë më të mira se telefonat e mençur të cilët ekzistojnë sot.

Gjigantët teknologjik kanë çfarë t’i ofrojnë njëri-tjetrit. Nokia nuk ka asnjë lloj përvoje me kompjuterët më të mëdhenj se telefonat celularë, derisa Intel qëndron prapa në mbështetje për teknologjinë e gjeneratës së trete – 3 G. Për të krijuar klasën e re të pajisjeve e cila nuk do të jetë netbook, por as telefon i mençur, por, supozojmë, diç në mes tyre, këto kompani me të vërtetë i nevojiten njëra-tjetrës. Në njoftimin për shtyp kompanitë kanë qenë shumë të papërcaktuar sa i përket pajisjeve të reja të cilat planifikojnë të zhvillojnë, përveç se kanë zbuluar se do të jetë aq e vogël sa që do të qëndrojë në xhep të pantallonave.
AlbveraPress
AlbveraPress
Albveraa Press
Albveraa Press

Gjinia Gjinia : Male
Postimet Postimet : 639
Sa Vjeqar'e Sa Vjeqar'e : 34
Regjistrim Regjistrim : 08/02/2009
Vendbanimi Vendbanimi : Ne dreq te mallkuar
Humori Humori : Nuk edi
Hobi Hobi : Gazetar
Horoskopi : Pisces

http://www.albveraa.tk

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Intel e Nokia së bashku në zhvillimin e celularëve të ardhmes Empty Re: Intel e Nokia së bashku në zhvillimin e celularëve të ardhmes

Mesazh nga admin-Triplexx Sun Jan 31, 2010 3:27 am

shum i for koka
admin-Triplexx
admin-Triplexx
Vip member
Vip member

Gjinia Gjinia : Male
Postimet Postimet : 561
Sa Vjeqar'e Sa Vjeqar'e : 32
Regjistrim Regjistrim : 30/01/2010
Vendbanimi Vendbanimi : Podujevë
Hobi Hobi : Futboolli