Teuta: Blero më rehaton shpirtin Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa

Join the forum, it's quick and easy

Teuta: Blero më rehaton shpirtin Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Teuta: Blero më rehaton shpirtin

Shko poshtë

new Teuta: Blero më rehaton shpirtin

Mesazh nga Nasip Sun Aug 02, 2009 3:00 am

Teuta: Blero më rehaton shpirtin F.0801164843696_m

Kohëve të fundit është përfolur shumë lidhja ndërmjet Teuta Krasniqit dhe këngëtarit Blero, ndërsa ndërkohë që lidhja e tyre është forcuar më shumë- ata tashmë janë të fejuar dhe planifikojnë të martohen vitin e ardhshëm.
“Fejesa ka ndodhur në mëngjesin e 27 korrikut në ditëlindjen time, kur Blerimi në një mënyrë shumë të veçantë e romanike më ka propozuar. Ka qenë moment jashtëzakonisht i bukur”, ka thënë Teuta në një intervistë me të përditshmen “Kosova Sot”.

Aktorja shprehet e lumtur me lidhjen e saj dhe thotë se ka zgjedhur personin e duhur, i cili çdo ditë e më shumë i jep dashuri, respekt, përkrahje, mirëkuptim dhe ia rehaton shpirtin.

Për më shumë, Teuta ka thënë se ata tashmë e kanë vendosur edhe datën e martesës, mirëpo nuk e ka bërë publike, porse ka thënë se do të ndodhë vitin e ardhshëm.
Nasip
Nasip
Moderator
Moderator

Gjinia Gjinia : Male
Postimet Postimet : 147
Sa Vjeqar'e Sa Vjeqar'e : 35
Regjistrim Regjistrim : 11/02/2009
Vendbanimi Vendbanimi : kosova
Humori Humori : Portokali
Hobi Hobi : Gjithcka
Horoskopi : Aquarius