Sony Memory Stick prej 2 TB
Faqja 1 e 1
Sony Memory Stick prej 2 TB
Sony ka paralajmëruar kartelat e memories Memory Stick me kapacitet prej dy terabajt. Ato janë të dedikuara para së gjithash për përdorim në video kamerat me rezolucion të lartë – HD.
Fotoaparatet moderne në masë të madhe incizojnë video materiale në rezolucion HD dhe si rrjedhojë kanë nevojë për kartela të memories të kapacitetit të madh. Kjo nevojë edhe më shumë është e theksuar në video kamerat moderne të cilat çdo ditë e më shumë përdorin memoriet flash si medium për ruajtjen e dosjeve video.
Mu për këtë, Sony është duke përgatitur kartelat e memories Memory Stick me kapacitet deri në dy terabajt, me të cilën gjë do të duhej t’i përmbushë edhe kërkesat më të mëdha për ruajtje të dhënave.
Teknologjia të cilën Sony e përdorë në kartelat e veta është e ngjashme me anë të cilën do të përdorin konkurrentët e saj më e fortë, prodhuesit e kartelave të memories SD. Kompania ka paralajmëruar shpejtësinë e bartjes së dhënave prej 480 megabit për sekondë, që është edhe maksimumi i standardit USB 2.0.
www.sony.com
Similar topics
» Lista prej 157 pjesëtarëve të UÇK-së që kërkohen nga Serbia
» Njeriu Prej Dheu
» Memory Improve Professional 5.2.2.507 Retail
» Paraqitet disku optik prej 500 GB
» Anonimos - Prej Ni Djepit 2010
» Njeriu Prej Dheu
» Memory Improve Professional 5.2.2.507 Retail
» Paraqitet disku optik prej 500 GB
» Anonimos - Prej Ni Djepit 2010
Faqja 1 e 1