Berisha ka refuzuar Portokallinë Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa

Join the forum, it's quick and easy

Berisha ka refuzuar Portokallinë Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Berisha ka refuzuar Portokallinë

Shko poshtë

Ylli Berisha ka refuzuar Portokallinë

Mesazh nga AlbveraPress Mon Oct 05, 2009 2:57 am

Berisha ka refuzuar Portokallinë F.1005101912765_m

Njeriu kryesor i spektaklit humoristik “Portokalli”, Agron Llakaj, ka treguar se e ka ftuar njërin nga karakteret e tij në shou, Sali Berishën, që të merr pjesë në “Portokalli”, mirëpo kryeministri i Shqipërisë nuk i është përgjigjur ofertës.
“Ne e kemi ftuar politikën të bëhet pjesë e ‘Portokallisë’. Të vijnë në mënyrën më miqësore të mundshme për të treguar se janë dashamirës me humorin. Puna është se, deri tani askush nuk ka pranuar”.

“Ftesat janë nga më të ndryshmet. Në Vitin e Ri, kam ftuar kryeministrin Sali Berisha që të ishte pjesë e ‘Portokallisë’. E kam ftuar edhe në muajin maj, kur u mbyll sezoni i këtij viti dhe nuk kam marrë asnjë lloj përgjigjeje nga ai...”.

“Humori, po nuk qe oponent me realitetin nuk është humor. Gjatë gjithë kohës, kushdo që të jetë në pushtet, unë do të jem një lloj oponenti edhe pse mund ta dua atë politikan. Nuk ka lidhje me atë si njeri, por me atë që ai shërben. Nuk ka se si të jem pro qeverisë. Unë do të jem gjithmonë në opozitë. Gjërat e mira nuk ka nevojë që t'i mburrim, duhet të merresh gjithmonë me të metat”, ka thënë Llakaj në një intervistë për “Shekulli”.
AlbveraPress
AlbveraPress
Albveraa Press
Albveraa Press

Gjinia Gjinia : Male
Postimet Postimet : 639
Sa Vjeqar'e Sa Vjeqar'e : 34
Regjistrim Regjistrim : 08/02/2009
Vendbanimi Vendbanimi : Ne dreq te mallkuar
Humori Humori : Nuk edi
Hobi Hobi : Gazetar
Horoskopi : Pisces