Orinda, ekstravagante në skenë, e çiltër në jetë Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa

Join the forum, it's quick and easy

Orinda, ekstravagante në skenë, e çiltër në jetë Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Orinda, ekstravagante në skenë, e çiltër në jetë

Shko poshtë

new Orinda, ekstravagante në skenë, e çiltër në jetë

Mesazh nga tingulli-3 Tue Oct 27, 2009 1:23 pm

Orinda, ekstravagante në skenë, e çiltër në jetë F.1027175706390_m

Orinda Huta njihet si vajza ekstravagante e skenës shqiptare, mirëpo përditshmëria e saj është krejt e ndryshme.
Një ditë e zakonshme për Orindën nis duke shëtitur me nipin dyvjeçar Virvin. Marrëdhënia e saj me të është krejt e veçantë. Lidhja e tyre perfekte i jep fuqi Orindës për të vazhduar ditën, por kjo është vetëm një pjesë e ditës së saj. Kohën e lirë ajo e kalon në barin e preferuar me vëllanë e saj Eltonin.

Ai rrëfen se marrëdhënia mes tyre vazhdon të jetë ajo e para shumë viteve. Eltoni është udhërrëfyesi i saj për performancën skenike.

Kur flet me Orindën dhe Eltonin, ata nuk harrojnë të flasin edhe për historitë pikante të fëmijërisë. Eltoni vë në dukje edhe disa nga pikat më të forta të motrës së tij, por ndoshta edhe thembrën e Akilit.

“Është e çiltër, vetvetja, më pëlqen që është energjike. Asnjëherë nuk është pesimiste, por ndonjëherë është shumë moskokëçarëse. I bën gjerat me një lloj vrulli dhe ndoshta këtu do më pëlqente që të ishte më e kujdesshme”, thotë vëllai i këngëtares.
tingulli-3
tingulli-3
Moderator
Moderator

Gjinia Gjinia : Male
Postimet Postimet : 416
Sa Vjeqar'e Sa Vjeqar'e : 47
Regjistrim Regjistrim : 29/05/2009
Vendbanimi Vendbanimi : United State
Humori Humori : Nothing
Hobi Hobi : Gjithcka
Horoskopi : Aquarius