Hapet zyrtarisht CeBIT 2009
Faqja 1 e 1
Hapet zyrtarisht CeBIT 2009
Një prej panaireve më të mëdha të teknologjive të informacionit, CeBIT të martën është hapur solemnisht në qytetin e Hannoverin në Gjermani.
Panairi i sivjetmë CeBIT do të organizohet me theks të veçantë në ngjarjeve në botën e world-wide-webit si dhe temat që lidhen me zgjidhjet e pranueshme ekologjike e teknologjitë e informacionit.
Si pasojë e krizës ekonomike globale, në panairin e sivjetmë CeBIT do të marrin pjesë 35 për qind më pak prezantues, në krahasim me vitin e kaluar kur kanë qenë 5.845.
Këtë vit në CeBIT 4.300 firma të teknologjisë së informacionit nga 69 shtete të botës do të paraqesin produktet e tyre. Në mesin e prezantuesve do të mund të gjenden edhe shumë kompani të mëdha siç janë Microsoft, IBM, SAP, Vodafone, Intel e Dell.
Përveç figurave të shumta të njohura të kësaj industrie, në hapje kanë marrë pjesë edhe drejtori i përgjithshëm i kompanisë Intel, Craig R. Barrett, guvernatori i Kalifornisë Arnold Schwarzenegger si dhe kancelaria gjermane Angela Merkel.
Similar topics
» Facebook për Windows Mobile - zyrtarisht!
» Windows 7 zyrtarisht vjen më 22 tetor
» Motorola paralajmëron zyrtarisht modelin Evoke QA4
» Pussycat Dolls - Doll Domination 2009 Tour Live Dublin 2009
» Kaspersky Internet Security 2009 8.0.0.506 + *29 September 2009 Original Keys*
» Windows 7 zyrtarisht vjen më 22 tetor
» Motorola paralajmëron zyrtarisht modelin Evoke QA4
» Pussycat Dolls - Doll Domination 2009 Tour Live Dublin 2009
» Kaspersky Internet Security 2009 8.0.0.506 + *29 September 2009 Original Keys*
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi