Genta qan hallet me fansat Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa

Join the forum, it's quick and easy

Genta qan hallet me fansat Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Genta qan hallet me fansat

Shko poshtë

new Genta qan hallet me fansat

Mesazh nga AlbveraPress Tue Mar 02, 2010 4:15 am

Genta qan hallet me fansat Genta-ismajli-300x199

Genta duket shumë e zhgënjyer nga vlerësimi i jurisë gjatë natës së parë të spektaklit “Dancing ëith the stars”.
Këtë shqetësim ajo ja u ka bërë publik të gjithë fansave të saj në sitin facebook.com në të cilin këngëtarja shprehet kështu: “Përshëndetje të gjithëve.
Nuk e di në e keni parë shfaqjen e së enjtes, të programit ‘Dancingëith the Stars in Albania’ ku unë u kritikova nga njëra prej antareve të jurisë për faktin se isha mbi peshë. Me fjalë të tjera, tha se isha shumë e shëndoshë.
Ndjenja për të reaguar ndaj kësaj kritike po më rritet gjithnjë e më tepër. Unë nuk kam asnjë kundërshtim për kritikat rreth interpretimit tim.” Dhe me sa duket nga komentet e bëra fansat jo vetëm që e mbështesin Gentën, por ata madje i adhurojnë format e saj trupore.
AlbveraPress
AlbveraPress
Albveraa Press
Albveraa Press

Gjinia Gjinia : Male
Postimet Postimet : 639
Sa Vjeqar'e Sa Vjeqar'e : 34
Regjistrim Regjistrim : 08/02/2009
Vendbanimi Vendbanimi : Ne dreq te mallkuar
Humori Humori : Nuk edi
Hobi Hobi : Gazetar
Horoskopi : Pisces