Nora më ndryshe në videoklipin e ri Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa

Join the forum, it's quick and easy

Nora më ndryshe në videoklipin e ri Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nora më ndryshe në videoklipin e ri

Shko poshtë

new Nora më ndryshe në videoklipin e ri

Mesazh nga AlbveraPress Sat Mar 27, 2010 7:16 am

Nora më ndryshe në videoklipin e ri Nora-Istrefi-300x243

Kënga “Dy shokë” të cilës i është realizuar edhe videoklipi do të sjell këngëtaren sensuale krejt ndryshe nga videoklipet e deritashme.
Kënga bashkë me tekst është punuar nga Florian Mumajesi, ndërsa videoklipi është punuar nga produksioni ‘Entermedia’ dhe xhirimet janë bërë nëpër disa lokacione në Prishtinë”, ka thëne Nora për të përditshmen “Zëri”.
Ende pa u publikuar videoklipi, në media kanë filluar të dalin fjalë që Nora në këtë projekt do të jetë më e zhveshur se zakonisht. Mirëpo, këngëtarja ka mohuar duke thënë se asgjë nuk do të jetë jashtë normales.
Do të kenë rastin edhe shikuesit që të shohin videoklipin dhe te vërejnë se asgjë nuk do të jetë vulgare. Është një videoklip i thjeshtë, por që ka disa detaje kompjuterike” ka sqaruar Nora.
AlbveraPress
AlbveraPress
Albveraa Press
Albveraa Press

Gjinia Gjinia : Male
Postimet Postimet : 639
Sa Vjeqar'e Sa Vjeqar'e : 34
Regjistrim Regjistrim : 08/02/2009
Vendbanimi Vendbanimi : Ne dreq te mallkuar
Humori Humori : Nuk edi
Hobi Hobi : Gazetar
Horoskopi : Pisces