Albërie: Mentorin e ka ndryshuar burgu
Faqja 1 e 1
Albërie: Mentorin e ka ndryshuar burgu
E kush nuk e mban mend hitin e saj të padisku tueshëm “Lozonjarja”, përmes të cilit bëri për vete me mijëra fansa kudo në trojet shqiptare. E preku suk sesin që në moshë fare të re dhe siç duket, një tjetër sukses po aq i madh e pret së shpejti.
Fjala është për albumin e saj më të ri me titull “Malli im”, që do të shoqërohet edhe nga dy klipe fantastike. Por, Albëria këtë sukses nuk e ka provuar vetëm në skenë, ajo është mbi të gjitha një bashkëshorte dhe nënë shumë e përkushtuar.
Në një intervistë dhënë për “Bluetooth” ajo tregoi se edhe Mentori pas viteve të burgut për drpgë, sot është njeri tjetër, një familjar I vërtetë. “Mentori ka ndryshuar pak. Më parë ka qenë më shumë i dhënë pas shoqërisë, ndërsa tani kohën më të madhe na e dedikon neve dhe kjo më bën të ndjehem shumë mirë.
Unë nuk jam kundra shoqërisë, pasi pa shoqëri nuk mundemi të jetojmë as unë e as ai, por familja meriton gjithmonë vendin e parë. Besoj kështu duhet të jetë, apo jo?” Albëri Hadërgjonaj është dhe nënë e dy vajzave të rritura, por pavarësisht kësaj ajo është më në formë se kurrë.
Similar topics
» Erla Mëhilli ka ndryshuar stilin e saj
» Memli: Lindja e vajzës më ka ndryshuar jetën
» Burgu i Mergimit(DVD ORIGJINALE)
» Albërie Hadërgjonaj në një tjetër version
» Burgu i Mergimit pjesa 1 (Dhjetor 1996)
» Memli: Lindja e vajzës më ka ndryshuar jetën
» Burgu i Mergimit(DVD ORIGJINALE)
» Albërie Hadërgjonaj në një tjetër version
» Burgu i Mergimit pjesa 1 (Dhjetor 1996)
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi