Flori Mumajesi përfaqëson Shqiperin në konkursi Ballkanik Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa

Join the forum, it's quick and easy

Flori Mumajesi përfaqëson Shqiperin në konkursi Ballkanik Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Flori Mumajesi përfaqëson Shqiperin në konkursi Ballkanik

Shko poshtë

Risi Flori Mumajesi përfaqëson Shqiperin në konkursi Ballkanik

Mesazh nga AlbveraPress Thu Apr 22, 2010 2:44 pm

Flori Mumajesi përfaqëson Shqiperin në konkursi Ballkanik Flori-Mumajesi-300x190

Secili shtet Ballkanik zgjodhi këngët fituese për Çmimet Ballkanike Muzikore, ku votuesit nga kater konkurentët shqiptarë zgjodhën Flori Mumajesin si përfaqësuesin e Shqiperise ne kete kompeticion.
Më 17 prill të mesnatës u mbyllën votimet me SMS për “Këngën më të mirë të Ballkanit për 2009”. të Edicionit të parë të çmimeve muzikore të Ballkanit.
Teleshikuesit e secilit shtet zgjodhen këngën e tyre fituese e cila do të përfaqesojë shtetin e tij më 16 maj. Kështu nga Shqipëria konkuronin, Elvana Gjata, Flori, Soni, Genta Ismajli ku më i miri u votua Flori.
Tani pritet që Kënga fituese e të gjithe Ballkanit do të zgjidhet drejtpësëdrejti në ceremoninë e ndarjes së çmimeve
AlbveraPress
AlbveraPress
Albveraa Press
Albveraa Press

Gjinia Gjinia : Male
Postimet Postimet : 639
Sa Vjeqar'e Sa Vjeqar'e : 34
Regjistrim Regjistrim : 08/02/2009
Vendbanimi Vendbanimi : Ne dreq te mallkuar
Humori Humori : Nuk edi
Hobi Hobi : Gazetar
Horoskopi : Pisces