Dafina prinë në Video Fest 2010 Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa

Join the forum, it's quick and easy

Dafina prinë në Video Fest 2010 Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dafina prinë në Video Fest 2010

Shko poshtë

shko Dafina prinë në Video Fest 2010

Mesazh nga AlbveraPress Fri May 21, 2010 12:57 am

Dafina prinë në Video Fest 2010 Dafina-300x170

Videoklipi më i nominuar është ai i Dafina Zeqirit “Amazing girl”, me gjithsej shtatë nominime, përfshirë edhe nominimin për video spotin më të mirë në konkurrencën e femrave dhe atë për video spotin më të mirë.
Është publikuar lista me emrat e të nominuarve për Video festin muzikor 2010, ku do të vlerësohen videoklipet më të mira në 16 kategori.
Videoklipi më i nominuar është ai i Dafina Zeqirit “Amazing girl”, me gjithsej shtatë nominime, përfshirë edhe nominimin për video spotin më të mirë në konkurrencën e femrave dhe atë për video spotin më të mirë.
Këngëtarja e dytë për nga nominimet është Nora Istrefi me pesë nominime.
Në mesin e të nominuarve janë edhe Adelina Ismajli për videon “Trialb”, Eliza Hoxha me “Dëshpërimi”, Dj Blunt ft Real 1 – ”Biznis”, Kthjellu ft. Flori me “S’të fal” etj.Është caktuar mbrëmja e 31 majit për të zbuluar emrat e fituesve të sivjetmë.
AlbveraPress
AlbveraPress
Albveraa Press
Albveraa Press

Gjinia Gjinia : Male
Postimet Postimet : 639
Sa Vjeqar'e Sa Vjeqar'e : 34
Regjistrim Regjistrim : 08/02/2009
Vendbanimi Vendbanimi : Ne dreq te mallkuar
Humori Humori : Nuk edi
Hobi Hobi : Gazetar
Horoskopi : Pisces