Hakiu: Në finale do të isha fitues absolut Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa

Join the forum, it's quick and easy

Hakiu: Në finale do të isha fitues absolut Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hakiu: Në finale do të isha fitues absolut

Shko poshtë

rrotulli Hakiu: Në finale do të isha fitues absolut

Mesazh nga vera Mon May 24, 2010 4:07 am

Hakiu: Në finale do të isha fitues absolut F.0523135528820_m

Hakiu, i cili doli me shije të hidhur nga edicioni i sivjetmë i “Big Brother”, ka vazhduar të shprehë bindjen e tij se gjithçka ishte e kurdisur që ai të mos shkonte deri në finale, sepse, sipas tij, po të arrinte puna deri këtu dihet që fitoren e kishte të garantuar.
“Askush nuk e ka pritur largimin tim. Të gjithë ishin shokuar dhe madje as që besonin. Mirëpo, mua me kishin nxjerr dhe ky ishte realiteti. U pajtova më këtë, por nuk do të pajtohem kurrë më idenë se mua më nxori publiku. Cili publik me nxori, kur miliona njerëz i kisha dhe i kam pas. Të gjithë më thonë një gjë: ‘Je më i miri i të tre edicioneve, na e ke zbardhur fytyrën, nuk të nxori populli, je 1-shi, faleminderit për emocionet që na ke dhënë’. Pas gjithë kësaj e kuptova se gëzoja shumë popullaritet dhe u binda se gjithçka ishte kurdisur për të mos më çuar në finale, sepse atëherë isha fitues absolut. Mirëpo, mua nuk me lejuan të ikja në finale, sepse marrëveshjet e ndarjes së lekëve ishin bërë kohë më parë”, ka thënë Kika në një intervistë për Shekulli.
Hakiu mendon se këtij ‘realit-shou’ i ka dhënë dinjitet, kulturë, edukatë dhe kreativitet.
“Unë jam ai që këtij shou i dhashë nivel, jo vetëm intelektual, por mbi të gjitha njerëzor. Mirëpo, rezultoi se ata që qëndrojnë pas këtij shou vetëm këtë nivel nuk e duan”, shton ai.
vera
vera
Super.Moderator
Super.Moderator

Gjinia Gjinia : Female
Postimet Postimet : 213
Sa Vjeqar'e Sa Vjeqar'e : 38
Regjistrim Regjistrim : 08/02/2009
Vendbanimi Vendbanimi : America
Humori Humori : Nothing
Hobi Hobi : Studente
Horoskopi : Pisces