BlackBerry i ri më herët seç ishte paralajmëruar
Faqja 1 e 1
BlackBerry i ri më herët seç ishte paralajmëruar
Research in Motion kohët e fundit është në pozitë shumë të palakmueshme - derisa konkurrentët pandërprerë plasojnë telefona të rinj mobilë me ekrane gjigante të ndjeshme në prekje, divi kanadez është i preokupuar me insistimin e shfrytëzuesve të vet për tastierën hardverike. Të përshtaten dhe rrinë mirë tastiera e plotë QWERTY dhe touchscreen ekrani i madh nuk është gjë e thjeshtë, por duket se zgjidhja megjithatë është gjetur dhe do të përjetësohet në BlackBerry Bold 9800. Përkundër paralajmërimit të parë që ky model nuk do të paraqitet para shtatorit, informatat e reja thonë se në ofertën e AT&T do të paraqiten madje që muajin tjetër.
Ky telefon mobil do të ketë mekanizëm rrëshqitës kështu që, kur palohet, duke dhe sillet sikurse edhe çdo telefon tjetër i mençur me ekran të ndjeshëm në prekje, ndërsa gjatë chatimit, dërgimit të SMS-ve dhe shkrimit të mailatve mundet që me një lëvizje të gishtit ekrani të shtyhet lart dhe shfrytëzuesi të shërbehet me tastierën e plotë. Prej gjërave tjera interesante Bold 9800 do të ofrojë senzor optik për manovrim nëpër meny, tashmë i parë tek Bold 9700, kamerë të përmirësuar (më në fund), dhe do të bazohet në sistemin e ri operativ BlackBerry OS 6.
Disa karakteristika të sistemit të ri operativ për telefonat mobilë të RiM mund të shihen në spotin reklamues të publikuar kohë më parë.
Similar topics
» Windows 7 vjen më herët?
» Lëshim sigurie në Blackberry
» Ky Ishte Adem Jashari-dvd Origjinale
» Meda-Ishte nata e fundit
» Meda dikur ishte futbollist
» Lëshim sigurie në Blackberry
» Ky Ishte Adem Jashari-dvd Origjinale
» Meda-Ishte nata e fundit
» Meda dikur ishte futbollist
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit: