Greqia përmbys Nigerinë Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa

Join the forum, it's quick and easy

Greqia përmbys Nigerinë Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Greqia përmbys Nigerinë

Shko poshtë

Greqia përmbys Nigerinë Empty Greqia përmbys Nigerinë

Mesazh nga mimini Thu Jun 17, 2010 1:31 pm

Greqia përmbys Nigerinë F.0617175352268_m

Përfaqësuesja e Greqisë ka arritur të kthehet nga disavantazhi prej një goli për të fituar me rezultat 2-1 përballë Nigerisë, në takimin e zhvilluar të enjten në Free State Stadium në Bloemfontein.

Nigeria e filloi mirë takimin duke arritur te goli i avantazhit pas një goditjeje të lirë të Kalu Uche (16’).
Mirëpo, gjerat i vështirësoi Sani Kaita, i cili u përjashtua me karton të kuq (33’), duke e lënë skuadrën e tij me një lojtar më pak në pjesën më të madhe të ndeshjes.
Epërsinë numerike në fushë grekët e shfrytëzuan që në pjesën e parë duke arritur ta barazojnë rezultatin me golin e Dimitris Salpingidis (43’).
Përkundër se luanin me një lojtar më pak, nigerianët u treguan kundërshtarë të vështirë për Greqinë, megjithatë në minutën e 71-të helenët arritën deri te goli i epërsisë të cilin e realizoi Vasilis Torosidis.
Këto janë tre pikët e vetme të Greqisë në Grupin B, dhe kështu barazohet me pikë me përfaqësuesen e cila e mposhti në xhiron e parë, Korenë e Jugut.
mimini
mimini
Admin 2
Admin 2

Gjinia Gjinia : Male
Postimet Postimet : 517
Sa Vjeqar'e Sa Vjeqar'e : 29
Regjistrim Regjistrim : 14/02/2009
Vendbanimi Vendbanimi : Repulika Kosoves
Horoskopi : Gemini

http://www.Albveraa.Tk

Mbrapsht në krye Shko poshtë