Një mashkull dhuratë për Aurelën Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa

Join the forum, it's quick and easy

Një mashkull dhuratë për Aurelën Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Një mashkull dhuratë për Aurelën

Shko poshtë

new Një mashkull dhuratë për Aurelën

Mesazh nga AlbveraaTk Sun Oct 24, 2010 4:13 am

Një mashkull dhuratë për Aurelën Aurela-300x190

Këngëtarja e njohur Aurela Gaçe ka festuar të shtunën që lamë pas ditëlindjen e saj të 36-të me miqtë më të afërt.

Në morinë e dhuratave dhe surprizave që ata i kanë bërë këngëtares, më e spikatura ishte angazhimi i një djaloshi për të bërë striptiz vetëm për këngëtaren.
Duke njohur mirë natyrën e pakompleksuar të Aurelës, miqtë se kanë menduar dy herë dhe kanë vrapuar për t’i bërë këtë dhuratë speciale, duke i dhuruar në këtë mënyrë emocione shumë të veçanta asaj.

E madhërishmja Gaçe sjell këtë javë edhe një lajm të ri nga jeta artistike… Kënga e saj “Origjinale” e cila u kthye në hitin më të preferuar të kësaj vere, është vlerësuar me çmimin kënga më e mirë e vitit në festivalin “Zhurma Show Awards 2010”…
AlbveraaTk
AlbveraaTk
Administrator
Administrator

Gjinia Gjinia : Male
Postimet Postimet : 878
Sa Vjeqar'e Sa Vjeqar'e : 36
Regjistrim Regjistrim : 19/07/2010
Vendbanimi Vendbanimi : ζø√e YøU♥...
Humori Humori : Gjithqka te shoh
Hobi Hobi : Gjith cka
Horoskopi : Sagittarius