Edita Sopjani: Mund të jem shumë e ‘egër’ Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa

Join the forum, it's quick and easy

Edita Sopjani: Mund të jem shumë e ‘egër’ Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Edita Sopjani: Mund të jem shumë e ‘egër’

Shko poshtë

New Mesazh Edita Sopjani: Mund të jem shumë e ‘egër’

Mesazh nga AlbveraaTk Thu Nov 18, 2010 8:14 am

Edita Sopjani thotë se pavarësisht se shumicën e kohës është e butë, ka momente kur ajo mund të ‘egërsohet’.

Edita është një tip që di të shoqërohet, të respektojë, por jo të durojë gjithçka. Për njerëz të mirë jam shumë e butë ndërsa për anën tjetër di të jem goxha e ‘egër’,” ka pohuar Edita.

Këngëtarja, e cila është studente e vitit të dytë në degën Komunikimit Masiv, po ashtu ka folur edhe për projektet e ardhshme muzikore.

Projektet a ardhshme muzikore janë një këngë e re e cila do të jetë pjesëmarrëse në Festival dhe e cila do prezantohet edhe në xhirimet e vitit te ri dhe më vonë do të shoqërohet edhe me klip, besoj.

Kam edhe shumë plane tjera, por do të preferoja t’i zbuloj kur të vjen koha”, ka përfunduar këngëtarja.

AlbveraaTk
AlbveraaTk
Administrator
Administrator

Gjinia Gjinia : Male
Postimet Postimet : 878
Sa Vjeqar'e Sa Vjeqar'e : 36
Regjistrim Regjistrim : 19/07/2010
Vendbanimi Vendbanimi : ζø√e YøU♥...
Humori Humori : Gjithqka te shoh
Hobi Hobi : Gjith cka
Horoskopi : Sagittarius