Lojërat funksionojnë më shpejt në Windows 7 sesa në Vista Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa

Join the forum, it's quick and easy

Lojërat funksionojnë më shpejt në Windows 7 sesa në Vista Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lojërat funksionojnë më shpejt në Windows 7 sesa në Vista

Shko poshtë

Lojërat funksionojnë më shpejt në Windows 7 sesa në Vista Empty Lojërat funksionojnë më shpejt në Windows 7 sesa në Vista

Mesazh nga Dg Thu Mar 26, 2009 9:24 am

Lojërat funksionojnë më shpejt në Windows 7 sesa në Vista F.0326124041825_m

Duket se sistemi operativ i radhës Windows 7 qysh tani është një produkt i përpunuar bukur mirë; madje edhe lojërat funksionojnë njëjtë mirë apo edhe më shpejt sesa në Vista.
Djelmoshat nga faqja e portalit PC Perspective kanë bërë një nga testet më të detajuara sa u përket lojërave në Windows 7, duke përdorë lloj-lloj lojërash dhe shtatë kartela të ndryshme grafike. Rezultatet kanë befasuar këndshëm; Windows 7 punon më shpejt dhe më besueshëm, pa u ndaluar, derisa lojërat në të funksionojnë më shpejt sesa në sistemin e mëhershëm operativ - Windows Vista.

Sa për rikujtim, edhe pse Vista kishte premtuar shumë gjëra kur bëhej fjalë për lojërat kompjuterike, deri më sot disa lojëra në këtë sistem operativ punojnë më ngadalë sesa në paraardhësin e tij, Windows XP. Megjithatë, duket se Windows 7 do të ndryshojë këtë traditë, e madje tani për tani bëhet fjalë vetëm për versionin eksperimental të tij!
Dg
Dg
Super.Moderator
Super.Moderator

Gjinia Gjinia : Male
Postimet Postimet : 1326
Sa Vjeqar'e Sa Vjeqar'e : 38
Regjistrim Regjistrim : 09/02/2009
Vendbanimi Vendbanimi : Repulika kosoves
Humori Humori : Xhixha Buba
Hobi Hobi : Gjithcka Qka ta mer mendja ty
Horoskopi : Pisces