Genc Salihu dominon në VFM
Faqja 1 e 1
Genc Salihu dominon në VFM
Kënga “Rrugëve” nga Genc Salihu fitoi çmimin kryesor dhe tre çmime të tjera në edicionin e nëntë të Videofestit Muzikor- njërës prej ngjarjeve të pakta muzikore në Kosovë që mbledh yjet më të mëdha të estradës muzikore shqiptare- që u zhvillua të hënën mbrëma në Teatrin Kombëtar.
Klipi i këngës “Ani, ani syn” nga Tingulli 3nt dhe Flori fitoi në zhanrin hip-hop, derisa hiti “Delicious” i Dafina Rexhepit në bashkëpunim me MC Kreshën fitoi në kategorinë “Best New Artist”.
Dafina Zeqiri dhe Ledri ishin të pakonkurrencë me videospotin e këngës “Ti po m’pëlqen” në kategoritë R&B dhe ‘styling’ më të mirë.
“Rrugëve” nga Genc Salihu fitoi në konkurrencën e meshkujve, në zhanrin rok, për regjinë më të mirë dhe u shpall videoklipi më i mirë këtë vit në Videofestin Muzikor.
Dy çmime i takuan edhe klipit të këngës “Dua të iki larg” nga Rezarta Shkurta dhe Vedat Ademi- ata fituan në kategoritë duet dhe pop, ndërsa “Blla, blla, blla” morën çmimin në konkurrencën e grupeve.
Nga emrat që argëtuan të pranishmit dhe audiencën e gjerë ishin Argjentina Ramosaj, Eneida Tarifa, Big D, Nita Latifi, Yllka Kuqi, Mentor Haziri, Alma Bektashi, Rovena Dilo etj.
Lista e plotë e fituesve në VFM ‘11:
Videospoti më i mirë i zhanrit hip-hop: Tingulli 3nt ft. Flori- “Ani, ani syn”
Videospoti më i mirë në konkurrencën artisti i ri më i mirë- Dafina Rexhepi ft. MC Kresha- “Delicious”
Videospoti më i mirë në konkurrencën R&B- Dafina Zeqiri ft. Ledri- “Ti po m’pëlqen”
Videospoti më i mirë i zhanrit rok- Genc Salihu- “Rrugëve”
Videospoti më i mirë në konkurrencën grupi më i mirë- Blla, blla, blla- “Kujt i bie”
Videospoti me ‘styling’ më të mire- Dafina Zeqiri ft. Ledri- “Ti po m’pëlqen”
Videospoti me regjinë më të mirë- Genc Salihu- “Rrugëve”
Videospoti më i mirë i zhanrit pop-folk- Albërie Hadërgjonaj- “Kur nuk shkon, nuk shkon”
Videospoti më i mirë në duet- Rezarta Shkurta ft. Vedat Ademi- “Dua të iki larg”
Videospoti me performancën më të mirë- Besa Kokëdhima- “Kalorësi i natës”
Çmimi i karrierës- Haki Misini
Çmimi i organizatorit- TDS ft. Nora Istrefi- “Ka je”
Videospoti më i mirë në konkurrencën e meshkujve- Genc Salihu- “Rrugëve”
Videospoti më i mirë i zhanrit pop- Rezarta Shkurta ft. Vedat Ademi- “Dua të iki larg”
Çmimi YouTube – Aurela Gaçe ft. Dr Flori & Marsel- “Origjinale”
Videospoti më i mirë në konkurrencën e femrave- Argjentina Ramosaj- “Perfekt”
Videospoti më i mirë- Genc Salihu- “Rrugëve”
Similar topics
» Majlinda Dada - Dominon [2011]
» Xhemil Salihu - Lum e lum po bejna
» Xhemil Salihu - Du me te marre
» Monika Salihu - Edhe Une di 2010
» Dashnori ft. Monika Salihu - Në kete Qytet
» Xhemil Salihu - Lum e lum po bejna
» Xhemil Salihu - Du me te marre
» Monika Salihu - Edhe Une di 2010