VFM ’09 zbulon disa fshehtësi
Faqja 1 e 1
VFM ’09 zbulon disa fshehtësi
Tepihu i kuq i shtruar përpara Teatrit Kombëtar të Kosovës me rastin e Videofestit 2009 ishte një mundësi e mirë për të parë disa nga personat publik të shoubizit vendës, jeta private e të cilëve është përfolur shumë.
Dafina Zeqiri, e cila për herë të parë ishte në këtë Videofest, parakaloi mbi qilimin e kuq bashkë me të dashurin e saj.
Për kohë të gjatë edhe Alban Skënderaj ka qenë top-lajm për një lidhje të tij me këngëtaren Miriam Cani. Fillimisht Albani e kishte mohuar këtë lidhje, duke thënë se Miriamin e kishte vetëm një shoqe të mirë. Por, kjo nuk zgjati edhe shumë, ai u dorëzua dhe pranoi lidhjen e tij me të. Albani bashkë me Miriamin parakaluan qilimin e kuq të Videofestit muzikor 2009. Kjo ishte hera e parë që Miriam Cani ishte e pranishme në Videofest.
Alban Skënderaj në ceremoninë e ndarjes së shpërblimeve videomuzikore “Videofesti muzikor 2009” arriti të triumfojë me videoklipin “Larg dhe afër”, duke fituar çmimin kryesor të mbrëmjes “Videoklipi më i mirë i vitit”.
Me të njëjtin videoklip fitoi edhe çmimin për klipin për kamerën më të mirë, gjersa me videoklipin “Një herë në jetë” rrëmbeu çmimin për klipin më të mirë në konkurrencën e meshkujve. E dashura e Albanit u shpreh e kënaqur me suksesin e tij.
Për herë të parë mbi qilimin e kuq të Videofestit parakaloi edhe çifti i fejuar, Nora Istrefi dhe Robert Berisha.
Similar topics
» Fox zbulon sekretin e fuqisë femërore
» Policia italiane zbulon 400 kg marihuanë nga Shqipëria
» Disa Kuriozitete ..
» Agnesa me disa kilogramë më shumë
» BESI-Me Kujtohen disa fjal
» Policia italiane zbulon 400 kg marihuanë nga Shqipëria
» Disa Kuriozitete ..
» Agnesa me disa kilogramë më shumë
» BESI-Me Kujtohen disa fjal
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit: