Remzije Osmani më vodhi këngën, pa dijeninë time Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa

Join the forum, it's quick and easy

Remzije Osmani më vodhi këngën, pa dijeninë time Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Remzije Osmani më vodhi këngën, pa dijeninë time

Shko poshtë

new Remzije Osmani më vodhi këngën, pa dijeninë time

Mesazh nga AlbveraPress Wed Jan 06, 2010 3:25 am

Remzije Osmani më vodhi këngën, pa dijeninë time Ganimete-Jashanica-300x225

Ganimete Jashanicës i vidhet kënga nga Remizje Osmani që kjo e para e vëren krejt rastësisht në programet festive të viti të ri.
Jashanica për këtë u shpreh se, desha t’ju informoj se gjatë programit të vitit të ri hasa në këngën time të cilën e këndonte këngëtarja Remzije Osmani, në fillim mendova se mos janë vetëm disa fjalë të këngës sime, por më pas u pa se kënga ishte e gjitha e imja.
Kënga është një potpuri me dy këngë tjera, tekstin e të cilës e ka shkruar Shyhrete Behluli, orkestrimin dhe muzikën Naim Krasniqi, kënga në fjalë quhet “Dashuri e vjetër”.
Kjo këngë është e imja, por pse e ka marr Osmani nuk e di, sepse ende nuk kam mundur të bie në kontakt më të, nuk di çfarë të them më shumë se si do të pranoi Remzija këtë bisedë”, potencoi ajo.
Me e keqja e kësaj është se kënga ende nuk është plasuar në cd-e, por vetëm e kam kënduar vitin e kaluar në programin festiv, u shpreh Jashsanica duke shtuar më tej se, këtë vit i kam kënduar këngët e tjera, të cilat mendoj ti përmbledh në një album me shumë këngë të reja të cilin do ti publikoi së shpejti, ajo para se ta këndonte atë këngë është dashur të më informoj mua.
Dihet se edhe në Parlamenti ka miratuar ligjin për të drejtat autoriale, dhe kjo të lënë të nënkuptohet se kjo nuk do të mbaroi me kaq, por e gjitha do të dihet kur të arrij të bie në kontakt me Remzije Osmanin.
Kënga ime e marr nga ajo është me një orkestracion krejt tjetër por vija melodike dhe gjithçka tjetër është e imja, përfundoi Jashancia. Gazeta jonë për gjatë gjithë ditës u munduam të bie në kontakt me këngëtaren Remzije Osmani, se çka ka ndodhur në të vërtet, por kjo qe e pamundur sepse telefoni i saj nuk ka qasje.
AlbveraPress
AlbveraPress
Albveraa Press
Albveraa Press

Gjinia Gjinia : Male
Postimet Postimet : 639
Sa Vjeqar'e Sa Vjeqar'e : 34
Regjistrim Regjistrim : 08/02/2009
Vendbanimi Vendbanimi : Ne dreq te mallkuar
Humori Humori : Nuk edi
Hobi Hobi : Gazetar
Horoskopi : Pisces