Genta: Nëse fitoj në “Dancing…”, paratë do ja dhuroj Shkodrës Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa

Join the forum, it's quick and easy

Genta: Nëse fitoj në “Dancing…”, paratë do ja dhuroj Shkodrës Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Genta: Nëse fitoj në “Dancing…”, paratë do ja dhuroj Shkodrës

Shko poshtë

new Genta: Nëse fitoj në “Dancing…”, paratë do ja dhuroj Shkodrës

Mesazh nga AlbveraPress Thu Apr 29, 2010 3:53 am

Genta: Nëse fitoj në “Dancing…”, paratë do ja dhuroj Shkodrës Genta-Ismajli-300x225

Genta Ismajli, pjesëmarrëse në “Dancing With the Stars – Albania”, pohon se do të shkonte personalisht në Shkodër së bashku me partnerin e kërcimit, Dionin, për të vënë në dispozicion të familjeve të përmbytura një pjesë të konsiderueshme nga çmimi 50.000 euro, diçka më shumë se gjysma.

Gjithmonë në rast se fiton çmimin e madh.Këngëtarja, në një rrëfim të sinqertë për mediet shqiptare, pohon fuqishëm gjithashtu në lidhje me dëshirën e zjarrtë që ka për të qenë pjesëmarrëse në Festivalin Evropian.
Dua shumë të marr pjesë në ‘Eurosong’, kam bindjen që do ta përfaqësoj ashtu siç e meritojnë Shqipëria edhe Kosova”, përfundon Genta.
Ndërsa pyetjes nëse do të pozonte ndonjëherë nudo, Genta shprehet: “Jam më se e bindur që nëse një të ardhme do të realizoj një set të tillë, do të kërkoj objektivin e të mrekullueshmit Fadil Berisha”.
AlbveraPress
AlbveraPress
Albveraa Press
Albveraa Press

Gjinia Gjinia : Male
Postimet Postimet : 639
Sa Vjeqar'e Sa Vjeqar'e : 34
Regjistrim Regjistrim : 08/02/2009
Vendbanimi Vendbanimi : Ne dreq te mallkuar
Humori Humori : Nuk edi
Hobi Hobi : Gazetar
Horoskopi : Pisces