15 të vdekur në Gjermani nga një adoleshent
Faqja 1 e 1
15 të vdekur në Gjermani nga një adoleshent
Një adoleshent i armatosur ka hyrë në një shkollë të mesme në Gjermani duke vrarë të paktën 15 vetë para se të vritej nga policia.
Policia dhe autoritetet thanë se personi i armatosur, i njohur si Tim Kretschmer, i veshur me veshje luftarake në ngjyrë të zezë hapi zjarr pa dallim në shkollën e tij të vjetër në jugperëndim të Winnenden.
Ai vrau tre mësues dhe të paktën dhjetë studentë para se të shkonte me makinë në qytetin pranë të Wendlingen, ku ai u kap në parkingun e një supermarketi.
Njoftimet thonë se të paktën dy kalimtarë u vranë gjithashtu ndërsa ai qëlloi mbi policinë.
Media vendase njoftoi se policia kishte bastisur shtëpinë e të riut dhe kishte gjetur 16 armë.
Babai i adoleshentit, që mendohet se është një biznesmen i njohur në zonë, thuhet se ishte anëtar i një klubi qitjeje.
Më herët një prej gazetarëve të gazetës Stuttgart Journal, Kevin Latzel, i tha BBC se kishte shumë konfuzion në shkollë.
"Është e tmerrshme ...prindërit po qajnë dhe shumë policë janë atje."
Ka patur një seri incidentesh të tilla në Gjermani në vitet e fundit.
Më e rënda ndodhi në qytetin lindor të Erfurt-it në 2002, kur shtatëmbëdhjetë vetë humbën jetën.
BBC-Shqip
Similar topics
» Loew kërkon një Gjermani edhe më të fuqishme
» Talenti kosovar ndër gjashtë më të mirët në Gjermani
» Fotografia e Bin Ladenit të vdekur - montazh?
» Dy të vdekur gjatë ndërtimit të skenës së Madonnas
» Kosovë: 213 të prekur nga virusi A H1N1, 10 të vdekur
» Talenti kosovar ndër gjashtë më të mirët në Gjermani
» Fotografia e Bin Ladenit të vdekur - montazh?
» Dy të vdekur gjatë ndërtimit të skenës së Madonnas
» Kosovë: 213 të prekur nga virusi A H1N1, 10 të vdekur
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi