iPhone 4, telefoni më i mirë i vitit Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa

Join the forum, it's quick and easy

iPhone 4, telefoni më i mirë i vitit Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

iPhone 4, telefoni më i mirë i vitit

Shko poshtë

new iPhone 4, telefoni më i mirë i vitit

Mesazh nga X-man Thu Feb 17, 2011 8:17 am

iPhone 4, telefoni më i mirë i vitit Ifone

Iphone 4 i prodhuesit Apple është emëruar si celulari më i mirë si pajisje në Global Mobile Awards 2011 në Kongresin e mbajtur në Barcelonë për celularët botërorë.

Telefoni ishte lavdëruar nga gjyqtarët dhe, sipas anëtarëve të brendshëm në ndërmarrjen Apple, gjyqtarët thanë që ata po e përzgjedhin iPhone 4 sepse ai ka një “ekran të shkëlqyer, dizajn të mprehtë, material fantastik dhe ekosistem fenomenal për zhvilluesit e aplikacioneve. Në një garë të ngushtë, iPhone 4 ndërton në suksesin e paraardhësve për të vendosur periudhën për smartphone-ët.”

Në garë me iPhone 4 gjatë këtij viti ishin HTC Desire, LG Optimus 7, BlackBerry, Torch 9800 dhe Samsung Galaxy S. E drejtë e apo jo, sepse iPhone është një mostër e vitit të kaluar.

Edhe pse një telefon HTC ishte kandiduar për pajisjen më të mirë për celularë, ai nuk fioti, HTC fitoi çmimin për Pajisjen e Prodhuar të Vitit. Gjyqtarët lavdëruan ndërmarrjen taivaneze, duke thënë që ajo ka “të ndërtuar praninë e vet në treg nga askund, me lloje të freskëta dhe reklamim dhe një këllëf të fuqishëm të pajisjeve përgjatë shumë plaftormave. Imtësisht, është provuar një prodhues i njohur dhe i qëndrueshëm i telefonave. Me komunikim të shkëlqyer dhe një shërbim të mirë për përdoruesit, ky është një çmim mëse i merituar.”

Kishte shumë çmime të ndara në këtë ngjarje. Klikoni këtu për të parë listën e plotë të fituesve.

Pasi e keni shikuar listën, mundohuni që të shkruani në komente mendimin tuaj, nëse kanë fituar aplikacionet dhe pajisjet më të mira apo jo.
X-man
X-man
Super.Moderator
Super.Moderator

Gjinia Gjinia : Male
Postimet Postimet : 759
Sa Vjeqar'e Sa Vjeqar'e : 38
Regjistrim Regjistrim : 09/04/2009
Vendbanimi Vendbanimi : REP.Kosova
Humori Humori : Fmd
Hobi Hobi : Gjith cka
Horoskopi : Gemini