10 vjet pas, nuk gjendet trupi i kosovares Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa

Join the forum, it's quick and easy

10 vjet pas, nuk gjendet trupi i kosovares Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

10 vjet pas, nuk gjendet trupi i kosovares

Shko poshtë

shko 10 vjet pas, nuk gjendet trupi i kosovares

Mesazh nga albvera Sat Feb 26, 2011 9:39 am

10 vjet pas, nuk gjendet trupi i kosovares Images-SHKURT-rita-270x202

Në vitin 2001, Rita Gjergjaj u pa për herë të fundit në Birmingham, në SHBA. Ajo shkoi për të parë dy fëmijtë e saj dhe ish-burrin, por nuk u bë më asnjëherë e gjallë. 10 vjet pas mediat në SHBA sjellin në vëmendje rastin e rëndë, pasi që Rita ende konsiderohet e zhdukur, sepse ajo besohet të jetë vrarë, por trupi nuk iu gjet kurrë. I dyshuari kryesor për vrasjen e saj është ish burri – Kolë Gjergjaj.

“Më mungon buzëqeshja e saj. Fjalët nuk mund ta përshkruajnë, ka shumë gjëra që më mungojnë – të flas me të, të marr këshilla, gjithçka. Krejt çka duam është të gjejmë trupin e saj. Të pushojë e qetë”, thotë vëllai i saj, George Palucaj.

Një ditë pas vrasjes, Kolë Gjergjaj iku për në Kosovë. Drejtësia amerikane në këto vjet ka bërë përpjekje për ta ekstraduar, por ai ka mohuar autorësinë e vrasjes. Detektiviët kanë qenë në Prishtinë dhe kanë folur me të, por ai ka refuzuar t’i nënshtrohet “detektorit të gënjeshtrave”. Një ekip i tërë ende po punon që ta gjejë trupin e saj, dhe që vrasësin ta sjellë para drejtësisë.
albvera
albvera
Administrator
Administrator

Gjinia Gjinia : Male
Postimet Postimet : 562
Sa Vjeqar'e Sa Vjeqar'e : 35
Regjistrim Regjistrim : 08/02/2009
Vendbanimi Vendbanimi : Ne Albveraa.Tk
Humori Humori : Portokali
Hobi Hobi : Gjith qka ta mer mendja ty
Horoskopi : Taurus