Besa anulon pjesemarrjen ne koncertin e Manu Chao Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa

Join the forum, it's quick and easy

Besa anulon pjesemarrjen ne koncertin e Manu Chao Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Besa anulon pjesemarrjen ne koncertin e Manu Chao

Shko poshtë

new Besa anulon pjesemarrjen ne koncertin e Manu Chao

Mesazh nga Dg Sun Apr 10, 2011 2:34 am

Besa anulon pjesemarrjen ne koncertin e Manu Chao Besa1-300x218

Anulohet pjesëmarrja e Besës në koncertin e Manu Chao-s. Prej javesh është bërë e ditur që këtë të martë në Stadiumin Qemal Stafa në 12 prill do të mbahet koncerti i këngëtarit franko-spanjoll, Manu Chao.

Këtë koncert ishte anonçuar që do ta çelte Besa. Por vetëm dy ditë më parë këngëtarja ka shkruar në statusin e saj se nuk do të jetë më në këtë koncert.
Besa Kokëdhima: Përshëndetje miq! Për të gjithë të interesuarit, bëjmë me dije se Besa Nuk do të jetë pjesë e koncertit të Manu Chao të datës 12 Prill.

Faleminderit!” Këngëtarja nuk ka dhënë asnjë motiv të mungesës së saj në këtë koncert, ndërsa vetë ajo e kishte lajmëruar me shumë dëshirë më parë këtë pjesëmarrje. Nuk dihet se kush do të jetë këngëtari që do të mbështesë Manu Chao-n në këtë event muzikor, por dihet që ajo nuk është Besa!

Dg
Dg
Super.Moderator
Super.Moderator

Gjinia Gjinia : Male
Postimet Postimet : 1326
Sa Vjeqar'e Sa Vjeqar'e : 38
Regjistrim Regjistrim : 09/02/2009
Vendbanimi Vendbanimi : Repulika kosoves
Humori Humori : Xhixha Buba
Hobi Hobi : Gjithcka Qka ta mer mendja ty
Horoskopi : Pisces