Ku u fsheh Bin Laden?  Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa

Join the forum, it's quick and easy

Ku u fsheh Bin Laden?  Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ku u fsheh Bin Laden?

Shko poshtë

New Mesazh Ku u fsheh Bin Laden?

Mesazh nga Dg Mon May 02, 2011 9:13 am

Ku u fsheh Bin Laden?  F.0502152203126_m

Duke filluar nga sot, më saktë nga ora 4:46 e mëngjesit, vendi ku u fsheh Bin Laden, e të cilin e njeh gjithë bota quhet Abbottabad. 100 mijë njeraz jetojnë në këtë qytet të Pakistanit dhe ndër ta deri dje edhe Osama Bin Laden, terroristi më i kërkuar në botë.
Osama Bin Laden nuk u fsheh as në bunker, e as në shpellë – ai ishte fshehur në një villë të vlefshme hiç më pak se 1 milion dollar, e cila është e ndërtuar prej murreve të trasha të larta 5.5 metra. Vendi ku u fsheh Bin Laden përfshinte një sipërfaqe prej një hektari, ndërsa kjo shtëpi nuk kishte as internet e as lidhje telefonike.

Gjëja më e çuditshme në gjithë këtë është se vila dy katëshe e ndërtuar në vitin 2005, e terroristit më të kërkuar në botë gjendej disa qindra metra larg akademisë ushtarake pakistaneze, gjë që bëri që ushtria amerikane t’i vinte në gjurmë liderit të Al Qaedas.
Dg
Dg
Super.Moderator
Super.Moderator

Gjinia Gjinia : Male
Postimet Postimet : 1326
Sa Vjeqar'e Sa Vjeqar'e : 38
Regjistrim Regjistrim : 09/02/2009
Vendbanimi Vendbanimi : Repulika kosoves
Humori Humori : Xhixha Buba
Hobi Hobi : Gjithcka Qka ta mer mendja ty
Horoskopi : Pisces