Martohet Kim Kardashian
Faqja 1 e 1
Martohet Kim Kardashian
Kim Kardashian është martuar me basketbollistin e NBA-së, Kris Humphries, në një ceremoni të organizuar në Montecito, Kaliforni, dhe ku ka pasur rreth 440 mysafirë.
Kim, 30-vjeçare, ka pasur një fustan të fildishtë të markës Vera Wang dhe është shoqëruar drejt altarit nga njerku i saj, Bruce Jenner.
Ceremonia e martesës raportohet se ka zgjatur për gjysmë ore gjatë të cilës Kim dhe Kris kanë shkëmbyer unazat e punuara nga Lorraine Schwartz, i njëjti disenjator i cili bëri edhe unazën e fejesës së Kim.
Gjatë shërbimit tradicional të krishterë, janë kujtuar edhe gjyshi dhe gjyshja e ndjerë e Kris, si dhe babai i ndjerë i Kim, avokati Robert Kardashian.
“Do të kisha dashur që babai im të ishte sot këtu për të më shoqëruar drejt altarit. Por e di se në një mënyrë ai është këtu dhe ndjej praninë e dashurisë së tij rreth meje. Të dua dhe më mungon, babi”, ka thënë Kim para njerëzve.
Në mesin e yjeve të pranishëm kanë qenë edhe Avril Lavigne, Lindsay Lohan, Eva Longoria, Demi Lovato, Ryan Seacrest dhe Mel B./
Similar topics
» Kardashian nënshkruan me kompaninë e 50 Cent
» Willis martohet sërish
» Gruaja martohet me qen
» Martohet Nazi
» Martohet Nëntor Fetiu
» Willis martohet sërish
» Gruaja martohet me qen
» Martohet Nazi
» Martohet Nëntor Fetiu
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit: