Rozana dhe Noizy çifti i suksesshëm i vitit
Faqja 1 e 1
Rozana dhe Noizy çifti i suksesshëm i vitit
Ndërmjet Rozana dhe Noizy kanë një miqesië,ata pothuajse tër kohen dalin bashkë jo vetëm në klip, por edhe kur janë të ftuar në party të ndryshme, si në festën e organizuar nga mikesha e tyre, Anjeza Branka.
Edhe pse kanë shume diferencë në moshë me njëri-tjetrin ata duket se e gjejnë gjuhën e përbashkët. Ata mund të quhen çifti i suksesshëm i vitit, pas nxjerrjes në treg të klipit të tyre të dytë së bashku me titull “Mr Yesterday”, i realizuar në një jaht luksoz në liqenin e Ohrit.
Pas bashkëpunimit të një viti më parë me këngën “Fly”, dy këngëtarët iu rikthyen bashkëpunimit me një klip të nxehtë në stilin regea.
Mënyra e të kënduarit është e stilit amerikan, ndërsa marrëdhënia mes tyre shumë ekspresive.
Noizy sapo ka përfunduar albumin “Pak më ndryshe”, ku të gjitha këngët sjellin muzikën e rrugës me tekstet e krijuara nga vetë ai. Në klipin “Fly”, ai bëri shumë përshtypje me pamjen e veçantë dhe sidomos linjat e trupit, të një ish-boksieri në Londër. Ndërsa Rozana, nuk mungon me klipet e reja me fabula interesante.
Similar topics
» VIP-at e vitit 2009
» Palm Pre - fillim i suksesshëm i shitjes
» Beyonce dhe Jay-Z, çifti më i pasur
» Tuna dhe Blerim Destani, çifti i ardhshëm i estradës?
» Alban dhe Miriam cifti prezantues i Festivalit të Këngës në Radio Televizion
» Palm Pre - fillim i suksesshëm i shitjes
» Beyonce dhe Jay-Z, çifti më i pasur
» Tuna dhe Blerim Destani, çifti i ardhshëm i estradës?
» Alban dhe Miriam cifti prezantues i Festivalit të Këngës në Radio Televizion
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi