KB për Kosovën – më 14 shtator Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa

Join the forum, it's quick and easy

KB për Kosovën – më 14 shtator Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KB për Kosovën – më 14 shtator

Shko poshtë

new KB për Kosovën – më 14 shtator

Mesazh nga Dg Thu Aug 05, 2010 7:43 am

KB për Kosovën – më 14 shtator 05kb5

New York, 5 gusht - Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara do të vendosë rreth rezolutës së Serbisë për Kosovën, që lidhet me Mendimin e GJND-së, në seancën e 14 shtatorit, i ka deklaruar “Politikës” së Beogradit zëshënësi i presidentit të AP, Jean Victor Nkolo.
Nkolo ka thënë se nëse ndodhë të ketë dy projektrezoluta për të njëjtën çështje, miratimi të të pares do të thotë refuzim i të dytës, por gjithçka varet nga parashtruesi. Në votim respektohet koha e paraqitjes së propozim rezolutës, ajo që ka mbërri e para del e para në votim, ka sqaruar ai.
Por, “parashtruesit mund të vendosin nëse do të tërheqin propozimin ose të kërkojnë rivotim”, është shprehur diplomati kamerunez Nkol.
Nkol

Sipas zëdhënësit të presidentit të AP të KB, teksti i paraqitur mund të pësojë ndryshime, por me kusht që me plotësimet e propozuara të pajtohet parashtruesi i dokumentit.

“Në atë rast në rend të ditës vihet versioni i reviduar i tekstit. Nëse parashtruesit nuk pajtohen me amendamentet e propozuara, edhe për ato mund të votohet para se të bëhet votomi për tekstin e projektit fillestar origjinal”, i ka thënë Nkolo “Politikës” së Beogradit.
Dg
Dg
Super.Moderator
Super.Moderator

Gjinia Gjinia : Male
Postimet Postimet : 1326
Sa Vjeqar'e Sa Vjeqar'e : 38
Regjistrim Regjistrim : 09/02/2009
Vendbanimi Vendbanimi : Repulika kosoves
Humori Humori : Xhixha Buba
Hobi Hobi : Gjithcka Qka ta mer mendja ty
Horoskopi : Pisces