Ramushin e dua, jo se është politikan, por se është burrë!
2 posters
Faqja 1 e 1
Ramushin e dua, jo se është politikan, por se është burrë!
Ajo është shfaqur në ekran menjëherë pas lufte. Megjithëse si “çika e Mustafës” apo si “bija e Muçajve” me sharmin, bukurinë dhe me zërin e theksin e pastër shqiptar, ajo ka përvetësuar që në fillim shqiptarët e Kosovës e më gjerë. Anita Muçaj ka bërë emër në televizionet tona të Kosovës, prandaj me të drejtë thotë se nuk ka konkurrencë në profesionin e saj. Ajo i “thërret” teleshikuesit që me paraqitjen e parë në lajmet kryesore të RTK-së. Ajo i bën lajmet më interesante se sa që janë në përmbajtje. Anita Muçaj e ka ndryshuar mbiemrin. Tash quhet Anita Haradinaj. Por ajo ka arritur të ruajë freskinë dhe origjinalitetin e saj profesional.
Çka do të thotë të jesh bashkëshorte e një politikani me karrierë, sikurse është Ramushi. Është privilegj, apo mallkim, larg qoftë?
Nëse do ta kisha takuar ndonjëherë Ramushin edhe qofte sikur një djalë me një profesion tjetër i painvolvuar në politikë, por që bën një punë krejt tjetër, unë prapë do ta kisha pëlqyer. Sepse unë Ramushin e kam pëlqyer për nga tiparet e një burri dhe njeri që i plotëson të gjitha kriteret për të qenë baba i fëmijëve të mi dhe jo si politikan, se me çfarë merret, kjo ka qenë fare e rastësishme që ai të jetë politikan.
Po kemi. Në fakt Ramushi është treguar më i organizuar në këtë aspekt dhe më i kujdesshëm, prandaj kemi vënë kurorë para se të martohemi.
Çka do të thotë të jesh bashkëshorte e një politikani me karrierë, sikurse është Ramushi. Është privilegj, apo mallkim, larg qoftë?
Similar topics
» Ramushin e dua, jo se është politikan, por se është burrë!
» Maradona politikan?!
» Vajzë apo djalë? Gjinia e bebit surprizë për Ramushin
» Aferdita Dreshaj - Nese je burre [ Premier ]
» William dhe Kate tashmë burrë e grua
» Maradona politikan?!
» Vajzë apo djalë? Gjinia e bebit surprizë për Ramushin
» Aferdita Dreshaj - Nese je burre [ Premier ]
» William dhe Kate tashmë burrë e grua
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi