Lajmet nga sprti 20.07.2009 Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa

Join the forum, it's quick and easy

Lajmet nga sprti 20.07.2009 Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lajmet nga sprti 20.07.2009

2 posters

Shko poshtë

Youtube Lajmet nga sprti 20.07.2009

Mesazh nga Dg Mon Jul 20, 2009 3:38 am

Roma dëshiron të huazojë Huntelaar

Lajmet nga sprti 20.07.2009 F.0720103325464_m

Pavarësisht synimeve të Realit për ta shitur Klaas-Jan Huntelaar në Stuttgart, besohet se dëshirë e tij është të zhvendoset në Itali, ku kërkohet nga Roma në formë huazimi.
Derisa ekipi italian pritet të shesë disa emra të mëdhenj në javët e ardhshme, mendohet se klubi po ashtu dëshiron të sjellë edhe një përforcim të klasit për të kënaqur pjesërisht kërkesat e trajnerit Luciano Spalletti.

Me prioritet sulmin, Roma shpresonte të sjellë në radhët e veta Julio Cruz si transferim të lirë, por duket se argjentinasi mund të kalojë te rivali i qytetit, Lazio.

Sipas Corriere dello Sport, Roma mund të bëjë një hap përpara duke sjellë Klaas-Jan Huntelaar si huazim nga Real Madridi.

Por duke marrë parasysh deklaratat e fundit të Florentino Perez, se ai kërkon 100 milionë euro nga shitja e yjeve të padëshiruara në Madrid, mbetet të shihet nëse Roma do të arrijë të bindë ekipin spanjoll ta huazojë holandezin.
Dg
Dg
Super.Moderator
Super.Moderator

Gjinia Gjinia : Male
Postimet Postimet : 1326
Sa Vjeqar'e Sa Vjeqar'e : 38
Regjistrim Regjistrim : 09/02/2009
Vendbanimi Vendbanimi : Repulika kosoves
Humori Humori : Xhixha Buba
Hobi Hobi : Gjithcka Qka ta mer mendja ty
Horoskopi : Pisces

http://www.albveraa.tk

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Youtube Re: Lajmet nga sprti 20.07.2009

Mesazh nga Dg Mon Jul 20, 2009 3:38 am

Milan barazon me Los Angeles Galaxy

Lajmet nga sprti 20.07.2009 F.0720102514821_m

Thiago Silva dhe Filippo Inzaghi kanë gjetur rrjetën nga një herë derisa Milani ka barazuar 2-2 në takimin miqësor para-sezonal me ekipin amerikan Los Angeles Galaxy.
Rosonerët kaluan në epërsi të dyfishtë me golat e të riut Silva dhe veteranit Inzaghi, por amerikanët shënuan dy herë tjera për të barazuar rezultatin.

Alan Gordon dhe Bran Jordan që të dy shënuan për Los Angeles Galaxy, edhe pse vëmendja ishte në lojtarin e rikthyer te Galaxy, David Beckham, i cili fishkëllehej nga publiku.

Por pasi asistoi në golin e barazimit, anglezi vendosi gishtin në buzë, duke kërkuar heshtje nga turma vendase.

Beckham gjysmën e sezonit të kaluar e kaloi si i huazuar pikërisht te kundërshtari i ndeshjes së fundit, Milani, ndërsa ka shprehur dëshirë të rikthehet edhe këtë sezon në Evropë, me qëllim të sigurojë vend në kombëtaren angleze për Botërorin 2010.
Dg
Dg
Super.Moderator
Super.Moderator

Mesazh nga Dg Mon Jul 20, 2009 3:39 am

O'Neill i kundërpërgjigjet Benitez

Lajmet nga sprti 20.07.2009 F.0720095249577_m

Menaxheri i Aston Villas, Martin O'Neill, ka sulmuar trajnerin e Liverpoolit, Rafa Benitez për kritikat e bëra ndaj Gareth Barryt.
Duke folur pas fitores 3-0 ndaj Peterborough, O'Neill ka hedhur poshtë thëniet e Benitez se Barry është transferuar në Manchester City më shumë për para se për ambicie, duke thënë se Liverpooli në fakt kurrë nuk kishte bërë interesim për lojtarin.

“Liverpooli ishte i njoftuar me çmimin që ne kërkonim. Ata nuk vendosën kontakte me ne dhe kurrë nuk kanë ofruar ndonjë para, andaj ishte zgjidhje vetëm e Gareth. Liverpooli mendonte se ai do të nënshkruante me ta si dhuratë, këtë pritnin”, ka thënë O’Neill.
Dg
Dg
Super.Moderator
Super.Moderator

Mesazh nga Dg Mon Jul 20, 2009 3:39 am

Alonso: Nuk do ta detyroj Liverpoolin të më lirojë

Lajmet nga sprti 20.07.2009 F.0720093802837_m

Xabi Alonso thotë se është i joshur nga projekti i presidentit të Real Madridit, Florentino Perez, për të rikthyer klubin mbretërore në maje të futbollit botëror, por se nuk do të bëjë presion te Liverpooli që transferimi i tij të realizohet.
Real Madridi ka kaluar disa javët e fundit duke u shtyrë me Liverpoolin për të marrë Xabi Alonson në Santiago Bernabeu dhe ende nuk ka shenja se kjo mund të ndodhë.

“Gjithmonë është një ndjenjë e mirë kur Madrid ju dëshiron, veçanërisht kur merr parasysh fazën e karrierës në të cilën jam tash”, ka thënë Alonso.

“Por në këtë aspekt, siç kam thënë gjithmonë, nëse kjo do të ndodhë ose jo nuk varet nga unë. Është një çështje që i përfshin tre palë, përfshirë edhe mua. Nuk dua ta detyroj askënd. Më pëlqen të bisedoj”, ka shtuar spanjolli.
Dg
Dg
Super.Moderator
Super.Moderator

Mesazh nga Dg Mon Jul 20, 2009 3:40 am

Martins në rrugë drejt Arsenalit

Lajmet nga sprti 20.07.2009 F.0720092350364_m

Sulmuesi i Newcastle United, Obafemi Martins, raportohet se është në rrugë për të kaluar në Arsenal.
Nigeriani është caku i ri i trajnerit të Arsenalit, Arsene Wenger, për të zëvendësuar boshllëkun e lënë në ekip pas largimit të Emmanuel Adebayor.

Adebayor u largua në drejtim të Manchester Cityt për një shumë prej 25 milionë funtesh, e cila shumë tash është në disponim të Wenger për përforcime të reja.

Martins po ashtu kërkohet edhe nga ekipe nga Italia dhe Bundesliga, që kur Newcastle United nuk arriti t’i bëjë ballë sezonit të dobët dhe të mbijetojë në Premier League.
Dg
Dg
Super.Moderator
Super.Moderator

Mesazh nga Dg Mon Jul 20, 2009 3:40 am

Liverpooli humb në miqësore ndaj Rapidit

Lajmet nga sprti 20.07.2009 F.0719230654364_m

Liverpooli është mposhtur me rezultat minimal nga Rapid Vienna në takimin e fundit miqësor.
Të kuqtë në fakt kurrë nuk i kërcënuan seriozisht nikoqirët dhe do të mundohen ta harrojnë sa më shpejtë atë.

Benitez nxori në fushë një ekip që ishte kombinim i të rinjve dhe lojtarëve me përvojë, edhe pse nuk pati hapësirë për asnjë prej bashkëvendësve të tij, të cilët sapo janë rikthyer nga detyrimet e verës me kombëtaren e Spanjës.

Pas një pjese të parë pa gola, fitoren Rapidit ia solli Stefan Hoffman në fillim të pjesës së dytë (58’). Për Liverpoolin afër shënimit ishin Dirk Kuyt dhe Yossi Benayoun, por nuk arritën të gjejnë golin e barazimit.
Dg
Dg
Super.Moderator
Super.Moderator

Mesazh nga Dg Mon Jul 20, 2009 5:21 am

Raiola: Ibra më i mirë se Ronaldo, Kaka dhe Benzema së bashku

Lajmet nga sprti 20.07.2009 F.0720131411889_m

Agjenti i sulmuesit të Interit, Zlatan Ibrahimovic, thotë se Barcelona do të realizonte nënshkrimin më të qëlluar të verës, nëse do të mund të siguronte sulmuesin suedez.
Pavarësisht harxhimeve të pakontrolluara të Real Madridit për shërbimet e Cristiano Ronaldo, Kaka dhe Karim Benzema, Mino Raiola thotë se Ibrahimovic është më i mirë se të tre së bashku.

“Ai është më i mirë se Kaka, Cristiano Ronaldo dhe Benzema së bashku, pasi është shumë i mirë teknikisht”, ka thënë agjenti i lojtarit, Mino Raiola.

“Marrëveshja ende nuk është arritur. Dy klubet duhet të marrin vendimet përfundimtare para se lojtarët të fillojnë negociatat. Që një transferim i tillë të jetë i suksesshëm, secili duhet të veprojë me qetësi”, ka shtuar Raiola.
Dg
Dg
Super.Moderator
Super.Moderator

Mesazh nga Dg Mon Jul 20, 2009 5:22 am

Guardiola: Jo Ibrahimovic, nëse qëndron Eto’o

Lajmet nga sprti 20.07.2009 F.0720125847412_m

Trajneri i Barcelonës, Pep Guardiola, ka folur për rastin e transferimit të Zlatan Ibrahimovic nga Interi, duke thënë se ai nuk do të nënshkruajë me suedezin nëse sulmuesi kamerunas qëndron.
“Inter ka para për ta bërë Eto’on të lumtur, por nëse ai dëshiron të qëndrojë, atëherë unë nuk do të kem problem me këtë. Nëse Samuel qëndron, atëherë ne do të vazhdojmë me të dhe pa Ibrahimovic”, ka thënë Guardiola.

“Ibrahimovic është një lojtar më ndryshe nga Eto’o dhe edhe ai është një lojtar i klasit botëror. Gjithçka varet nga Eto’o. Ai e ka të drejtën ta vlerësojë ofertën e Interit dhe të marrë vendimin”, ka shtuar spanjolli.
Dg
Dg
Super.Moderator
Super.Moderator

Mesazh nga MrFresh Mon Jul 20, 2009 12:27 pm

Trezeguet mund t’i bashkohet Romës

Lajmet nga sprti 20.07.2009 F.0720163642879_m

Agjenti i sulmuesit francez David Trezeguet, Antonio Caliendo, nuk e ka përjashtuar mundësinë që lojtari i tij t’i bashkohet Romës këtë verë.
Sulmuesi i Juventusit është lidhur vazhdimisht me një largim nga biankonerët, dhe me raportet që thonë se Mirko Vucinic mund të largohet nga Roma, francezi thuhet se është propozuar të lëvizë në drejtim të kryeqytetit italian.

“Roma ende është e interesuar për Trezeguet dhe kjo është normale. Nëse Roma kërkon sulmues, dhe nëse Juve e lejon largimin e tij, atëherë shanset që ai t’i bashkohet ekipit tjetër ekzistojnë”, ka thënë Caliendo.

Pavarësisht shumë thashethemeve për klientin e tij, Caliendo thotë se ai nuk ka pranuar ndonjë udhëzim nga Juve. Për më tepër, ai mendon se Roma do ta ketë vështirë të nënshkruajë me lojtarin për shkak të problemeve financiare.
MrFresh
MrFresh
Administrator
Administrator

Postimet Postimet : 1569
Sa Vjeqar'e Sa Vjeqar'e : 36
Regjistrim Regjistrim : 08/02/2009
Vendbanimi Vendbanimi : Repulika Kosoves
Humori Humori : Xhixha
Hobi Hobi : Internet
Horoskopi : Sagittarius

http://albvera.tk

Mesazh nga MrFresh Mon Jul 20, 2009 12:27 pm

Elano nuk dëshiron të kthehet në Brazil

Lajmet nga sprti 20.07.2009 F.0720163003785_m

Mesfushori i Manchester Cityt, Elano, është lidhur me largim nga klubi anglez, dhe për atë i interesuar është edhe klubi brazilian Santos, por futbollisti nuk mendon për rikthim në vendlindjen e tij.
Elano dëshiron të luajë në Evropë, edhe pse pranon se Santos është në zemrën e tij, por mendon se ende është herët për rikthim në Brazil.

Braziliani është lidhur me disa klube, dhe për shkak të përbërjes së zgjeruar të Mancehster Cityt e ardhmja e tij në klubin anglez është në pikëpyetje.

“Nuk kam kurrfarë lajmesh, nuk kam pranuar kurrfarë ofertash. Santos është klubi i zemrës time, por nuk është lehtë të marrësh një vendim për t’u rikthyer në Brazil”, ka deklaruar Elano.
MrFresh
MrFresh
Administrator
Administrator

Mesazh nga MrFresh Mon Jul 20, 2009 12:28 pm

Almunia: Tash kemi më shumë përvojë

Lajmet nga sprti 20.07.2009 F.0720162532598_m

Portieri i Arsenalit, Manuel Almunia, llogarit se ekipi ka më shumë përvojë dhe tashmë është i gatshëm për më shumë suksese.
Portieri spanjoll është futbollisti më i vjetër në përbërjen e Arsene Wenger, e cila është e përbërë kryesisht nga futbollistë të rinj.

Mungesa përvojës llogaritet si mangësia kryesore te Arsenali, por Almunia mendon se kjo përbërje e topçinjve tashmë e ka edhe këtë.

“Kemi shumë për të mësuar nga sezoni i kaluar, por mendoj se tashmë jemi më me përvojë dhe më të përgjegjshëm. Shpresojmë se këtë sezon secili futbollist do të jetë përgjegjës me sjelljen e tij në secilën situatë”, ka thënë Almunia.

“Shpresoj se do të jemi shumë profesionistë jo vetëm në ndeshje, por të tillë do të jemi çdo ditë. Ka një uri për sukses. Unë do të jap më të mirën nga vetja për ekipin”, ka shtuar spanjolli me nënshtetësi angleze.
MrFresh
MrFresh
Administrator
Administrator

Mesazh nga MrFresh Mon Jul 20, 2009 12:28 pm

Ronaldo shënon në fitoren e Corinthians

Lajmet nga sprti 20.07.2009 F.0720133741726_m

Ronaldo ka vazhduar formën e shkëlqyeshme të tij duke shënuar golin e dytë që doli të jetë vendimtar në fitoren 2-1 të Corinthians në udhëtim te Cruzeiro.
Ronaldo kishte filluar karrierën pikërisht në Cruzeiro 16 vite më herët, dhe u nderua nga klubi para ndeshjes së mbrëmshme. Fenomeni 32-vjeçar ishte shumë aktiv gjatë ndeshjes dhe asistoi në golin e parë të cilin e shënoi Jorge Henrique.

Ish-sulmuesi i Milanit humbi një shans të shkëlqyeshëm për të dyfishuar rezultatin, pasi nuk arriti të shënojë një njëmbëdhjetëmetërsh.

Por atë që nuk e bëri në pjesën e parë Ronaldo e përmirësoi në pjesën e dytë, kur dërgoi topin në rrjetë pas një loje të shkëlqyeshme nga mesfushori Jucilei. Ky ishte goli i gjashtë i Fenomenit brenda dy javësh.

Cruzeiro vetëm arriti në ngushtojë rezultatin në 2-1 me anë të një goli të Kleber nga penaltia pesë minuta minua para fundit të kohës së rregullt.

Edhe ish-sulmuesi i Interit, Adriano, shënoi një gol në barazimin 2-2 të Flamengos ndaj Botafogo.
MrFresh
MrFresh
Administrator
Administrator