Lajmet Nga sporti 28.07.2009 Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa

Join the forum, it's quick and easy

Lajmet Nga sporti 28.07.2009 Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lajmet Nga sporti 28.07.2009

Shko poshtë

new Lajmet Nga sporti 28.07.2009

Mesazh nga Dg Tue Jul 28, 2009 11:30 am

Berlusconi: Nuk do të angazhojmë më futbollistë ‘të vjetër’

Lajmet Nga sporti 28.07.2009 F.0728171912312_m

Pronari i Milanit, Silvio Berlusconi, thotë se Rossonerët nuk do të blejnë më lojtarë më të moshuar se 30 vjeç.
Pas shitjes së Kaka, Berlusconi deklaroi se Milani do të fillojë një cikël të ri, ndërsa tani thotë se klubi i tij nuk do të angazhojë më lojtarë ‘të vjetër’.

“Nuk do të blejmë më lojtarë më të vjetër se 30 vjeç, sepse tashmë kemi shumë të tillë. Do të orientohemi kah ata që kanë më pak se 23 vjet”, është shprehur Berlusconi.
Dg
Dg
Super.Moderator
Super.Moderator

Gjinia Gjinia : Male
Postimet Postimet : 1326
Sa Vjeqar'e Sa Vjeqar'e : 38
Regjistrim Regjistrim : 09/02/2009
Vendbanimi Vendbanimi : Repulika kosoves
Humori Humori : Xhixha Buba
Hobi Hobi : Gjithcka Qka ta mer mendja ty
Horoskopi : Pisces

http://www.albveraa.tk

Mbrapsht në krye Shko poshtë

new Re: Lajmet Nga sporti 28.07.2009

Mesazh nga Dg Tue Jul 28, 2009 11:31 am

Deschamps: Morientes do të jetë i suksesshëm te Marseille

Lajmet Nga sporti 28.07.2009 F.0728170703948_m

Fernando Morientes ka kompletuar transferimin e tij te Olympique de Marseille, ndërsa trajneri Didier Deschamps ka deklaruar se sulmuesi spanjoll është një shtesë e rëndësishme e klubit.
“Të sjellësh në skuadër një lojtar i cili do të shënojë më shumë se 20 gola në merkaton aktuale kushton 15 milionë euro. Djibril Cisse u largua ndërsa neve na ka mbetur vetëm Brandao si qendërsulmues. Prandaj na duhej dikush tjetër i cili mund të luajë në sulm”.

“Morientes ka një paraqitje të mirë fizike, dhe ndoshta ka më shumë teknikë se Brandao. Nuk them dhe do ta inkuadroj Fernando Morientesin në formacionin bazë, por e njoh atë mirë dhe ai gjithmonë ka shënuar gola”, ka thënë Deschamps për Football365.
Dg
Dg
Super.Moderator
Super.Moderator

Mesazh nga Dg Tue Jul 28, 2009 11:32 am

Figo: Nuk do të luajë më futboll

Lajmet Nga sporti 28.07.2009 F.0728165522984_m

Luis Figo ka mohuar spekulimet kinse do ta shtyjë pensionimin e tij, për t’iu bashkëngjitur Real Mallorcas ose Tottenham Hotspurit këtë afat kalimtar.
“Kam dëgjuar për interesimin (e Tottenham) mirëpo njeriu që ka shprehur interesim (pronari i ri i Spursave) nuk është ende president i klubit”.

“Asistenti im është në dijeni për interesimin e Mallorcas, por për momentin prioriteti im është që të pushoj dhe nuk mendoj që të kthehem sërish në fushë”.

“Nëse do të dëshiroja të luaj futboll do të vazhdoja të luajë për Interin”, ka thënë Figo.
Dg
Dg
Super.Moderator
Super.Moderator

Mesazh nga Dg Tue Jul 28, 2009 11:32 am

Eto’o prezantohet tek Inter

Lajmet Nga sporti 28.07.2009 F.0728161115529_m

Të martën, skuadra e Interit e ka prezantuar sulmuesin Samuel Eto’o, i cili shpreson se do ta përsërisë suksesin te Barcelona edhe me fanellën zikaltër.
“Kam kaluar vite të bukura me fanellën e Barcelonës. I jam shumë falënderues skuadrës, klubit dhe tifozëve. Gjithmonë e kam mbrojtur fanellën me respekt të madh dhe largohem nga Barcelona me kokën lartë”.

“Të gjithë lojtarët që janë transferuar nga Barcelona tek Interi kanë vazhduar të luajnë mirë, si p.sh Suarez dhe Ronaldo. Për mua kjo është një iniciativë për të luajtur mirë”.

“Dëshiroj të shkruaj historinë e Interit dhe shpresoj se do të arrij sukses në këtë drejtim. Kam fituar thuajse gjithçka te Barcelona dhe shpresoj se të njëjtën gjë do ta bëj edhe këtu”, ka thënë Eto’o gjatë prezantimit të tij.
Dg
Dg
Super.Moderator
Super.Moderator

Mesazh nga Dg Tue Jul 28, 2009 11:33 am

Fenerbahce pranon ofertën e Lyonit për Guizan

Lajmet Nga sporti 28.07.2009 F.0728144455510_m

Klubi francez Lyon do të shtojë edhe një lojtar në radhët e veta, sulmuesin e Fenerbahces, Daniel Guiza.
28-vjeçari iu bashkua ekipit turk nga Mallorca, me të cilin ekip shënoi 27 gola në një sezon të vetëm, para se të ndihmojë edhe Spanjën të fitojë Kampionatin Evropian. Fernerbahce pagoi 16 milionë euro për sulmuesin, i cili megjithatë shënoi vetëm 11 gola në ligë.

“Oferta nuk është shumë e lartë krahasuar me çmimin që kemi paguar ne. Por ai dëshironte të largohej, andaj ne e pranuam atë dhe jemi në kërkim të një sulmuesi tjetër”, ka thënë Daum.
Dg
Dg
Super.Moderator
Super.Moderator

Mesazh nga Dg Tue Jul 28, 2009 11:33 am

Chelsea ofron Pizarron dhe 12 milionë euro për Pirlon

Lajmet Nga sporti 28.07.2009 F.0728132700973_m

Sipas mediave italiane, ekipi i Chelseat është i gatshëm të ofrojë sulmuesin Claudio Pizarro dhe të paguajë 12 milionë euro për shërbimet e mesfushorit Andrea Pirlo.
Pirlo një kohë të gjatë është duke u lidhur me një kalim në Chelsea por Adriano Galliani në disa raste ka mohuar se rosonerët kanë pranuar ofertë për mesfushorin.

Chelsea me kërkesë të trajnerit Carlo Ancelotti, do të ofrojë 12 milionë euro dhe shërbimet e Claudio Pizarro (i cili sezonin i huazuat te Werder Bremen), për të marrë shërbimet e Pirlos.

Trajneri i Milanit, Leonardo, ka bërë të ditur se ai ka nevojë edhe për dy përforcime, një sulmues dhe një mbrojtës, dhe mund të jetë i interesuar për sulmuesin nga Peruja.

Sipas Sportmediaset, Chelsea e vlerëson sulmuesin 10 milionë euro, andaj oferta për Andrea Pirlo do të jetë afro 22 milionë euro, që mund t’i përgjigjet Milanit.
Dg
Dg
Super.Moderator
Super.Moderator

Mesazh nga Dg Tue Jul 28, 2009 11:34 am

Liverpooli pranon ofertën e Napolit për Dossenën

Lajmet Nga sporti 28.07.2009 F.0728130733573_m

Agjenti i lojtarit të Liverpoolit, Andrea Dossena, Roberto Laflorio, thotë se klubi anglez ka pranuar ofertën e Napolit dhe tash në pyetje janë vetëm disa ditë kur lojtari do të rikthehet në Itali.
Aventura njëvjeçare e Andrea Dossena në Angli është para fundit, pasi Liverpooli raportohet se e ka pranuar ofertën e Napolit për shërbimet e mbrojtësit të majtë.

“Liverpooli ka pranuar ofertën e Napolit. Tash janë në pyetje vetëm disa ditë. Klubet tashmë janë marrë vesh, Liverpooli e ka pranuar ofertën e Napolit, por unë nuk di asgjë më shumë”, ka thënë Roberto Laflorio.

“Sa i takon Andrea, nuk ka kurrfarë problemesh, do të jenë në pyetje vetëm ditët. Presim ftesën e Napolit për t’i definuar detajet”, ka shtuar agjenti.
Dg
Dg
Super.Moderator
Super.Moderator

Mesazh nga Dg Tue Jul 28, 2009 11:35 am

City dhe Arsenali arrijnë marrëveshje për Kolo Toure

Lajmet Nga sporti 28.07.2009 F.0728101139820_m

Sipas "The Daily Mail", Manchester City dhe Arsenali kanë arritur marrëveshje për transferimin e Kolo Toure për shumën prej 15 milionë funtesh (17 milionë euro).
‘Pasanikët’ paralajmëruan se janë në kërkim të tre lojtarëve, John Terryt (Chelsea), Kolo Toures (Arsenal) dhe Joleon Lescott (Everton).

Mirëpo pas dështimit për transferimin e Terryt, i cili vendosi të qëndrojë në Stamford Brudge, City shpejtoi të sigurojë shërbimet e Kolo Toure.

Ndërsa së shpejti pritet edhe transferimi i Lescott, derisa ekziston mundësia që edhe lojtari i West Ham United, Matthew Upson, këtë javë ta vesh fanellën e Cityt.
Dg
Dg
Super.Moderator
Super.Moderator

Mesazh nga Dg Tue Jul 28, 2009 11:35 am

Caceres do të nënshkruajë me Juven të martën?

Lajmet Nga sporti 28.07.2009 F.0728095646417_m

"Leggo" njofton se mbrojtësi i Barcelonës, Martin Caceres, mund të transferohet te Juventusi në formë huazimi, gjatë orëve të ardhshme.
Thuhet se drejtori sportiv i Bianconerëve, Alessio Secco, do të takohet gjatë ditës së sotme me përfaqësuesit e Barcelonës për të caktuar termet e marrëveshjes.

Më herët është arritur marrëveshja ndërmjet dy skuadrave për huazimin njëvjeçar të uruguaianit, ndërsa në marrëveshje përfshihet edhe mundësia që në fund të sezonit Juventusi mund ta blejë 22-vjeçarin për shumën prej 15 milionë eurosh.
Dg
Dg
Super.Moderator
Super.Moderator