Lajmet nga Sporti 21.07.2009 Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa

Join the forum, it's quick and easy

Lajmet nga Sporti 21.07.2009 Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lajmet nga Sporti 21.07.2009

Shko poshtë

new Lajmet nga Sporti 21.07.2009

Mesazh nga X-man Tue Jul 21, 2009 3:32 am

Milani i konkurron Interit për Eto’o

Lajmet nga Sporti 21.07.2009 F.0721111909203_m

Kampioni i Italisë, Inter, është pranë transferimit të sulmuesit të Barcelonës, Samuel Eto’o, ndërsa sipas njoftimeve më të reja, rivali i qytetit, Milan, ka ndërhyrë për ta joshur kamerunasin që ta veshë fanellën kuqezi.
Kalimi i Eto’o tek Inter është pjesë e marrëveshjes për transferimin e Zlatan Ibrahimovicit te Barcelona, mirëpo bisedimet kanë stagnuar si pasojë e kërkesës së lartë të e kamerunasit për pagën e tij.

Ndërkohë, “Sky Italia” njofton se përkundër problemeve financiare, Milani është përfshirë në garën për “ta vjedhur” Eto’o-n.

Një gjë është e sigurt, Eto’o do të transferohet në Milano, por të presim dhe të shohim se cilën fanellë do ta veshë, atë zikaltër apo atë kuqezi.
X-man
X-man
Super.Moderator
Super.Moderator

Gjinia Gjinia : Male
Postimet Postimet : 759
Sa Vjeqar'e Sa Vjeqar'e : 38
Regjistrim Regjistrim : 09/04/2009
Vendbanimi Vendbanimi : REP.Kosova
Humori Humori : Fmd
Hobi Hobi : Gjith cka
Horoskopi : Gemini

http://www.Albveraa.tk

Mbrapsht në krye Shko poshtë

new Re: Lajmet nga Sporti 21.07.2009

Mesazh nga X-man Tue Jul 21, 2009 3:32 am

Edhe Sunderlandi në garë për Canën

Lajmet nga Sporti 21.07.2009 F.0721110318751_m

Skuadra angleze Sunderland i është bashkëngjitur garës për të fituar shërbimet e mesfushorit shqiptar, Lorik Cana.
Dy skuadrat më të përfolura të cilat kërkojnë shërbimet e kosovarit janë Evertoni dhe Hamburgu, ndërsa po ashtu interesim kanë shprehur edhe Liverpooli, Arsenali dhe Tottenham Hotspur.

“Daily Mirror” shkruan se trajneri i Sunderlandit, Steve Bruce, ka kontaktuar me kapitenin e Marseille dhe është i interesuar seriozisht që ta transferojë mesfushorin.

Ndërkohë, Cana duhet të vendosë sa më shpejtë për të ardhmen e tij, kurse cilado skuadër që e transferon atë duhet të paguajë më shumë se tetë milionë euro.
X-man
X-man
Super.Moderator
Super.Moderator

Mesazh nga X-man Tue Jul 21, 2009 3:33 am

Ferguson i kënaqur me Machedan

Lajmet nga Sporti 21.07.2009 F.0721100034514_m

Menaxheri i Manchester United, Sir Alex Ferguson, thotë se përparimi i shpejtë i Federico Macheda është një prej arsyeve se pse kampioni i Ligës Premier, nuk ka harxhuar shumë këtë verë.
17-vjeçari italian ishte autor i golit edhe në takimin e mbrëmshëm në të cilin United e mposhti me rezultat 2-0 kombëtaren e Malajzisë për të dytën herë brenda disa ditëve.

“Jam i kënaqur që Macheda dhe Owen kanë krijuar një partneritet të mirë. Kemi shpresa të mëdha për Macheda. Ai është një prej arsyeve se pse nuk u futëm në treg. Ai është i fuqishëm, atletik dhe një përfundues i mirë”, ka thënë Ferguson.

“Ai e luajti rolin e tij në sezonin e kaluar, por ai është djalosh i ri i cili ende e mëson lojën e vet”, ka shtuar skocezi.

Ferguson po ashtu ka lavdëruar Michael Owen, i cili shënoi golin e dytë të fitores së fundit, që ishte edhe doli i dytë i anglezit në dy ndeshje të para-sezonit.

“Ishte një gol tipik i Michael Owen. Ai reagoi i pari, siç bëri edhe një natë më parë. Kontributi i tij ishte shumë i mirë”, ka thënë më tej Ferguson.
X-man
X-man
Super.Moderator
Super.Moderator

Mesazh nga X-man Tue Jul 21, 2009 3:34 am

Liverpooli nuk ka kontaktuar me Aquilanin

Lajmet nga Sporti 21.07.2009 F.0721095942430_m

Agjenti i mesfushorit të romak Alberto Aquilani, ka mohuar se ka interesim të Liverpoolit për klientin tij.
Raportet e fundit nga ishulli thoshin se Liverpooli kishte bërë interesim për mesfushorin romak, por sipas agjentit të tij, Franco Zavaglia, lojtari për momentin është i fokusuar vetëm në rikuperimin pas lëndimit të pësuar në fund të sezonit të kaluar.

“Alberto po ia del mirë. Këtë javë ai do të shërohet në Romë dhe pastaj do të vizitojë mjekun, i cili do t’i japë atij OK për t’u stërvitur në fushë. Ai shpreson të rikthehet që në ndeshjen e parë të sezonit të ri”, ka thënë agjenti.

“Liverpool? Ata nuk më kanë kontaktuar. Nuk di asgjë për këtë, për momentin nuk ka asgjë konkrete”, ka shtuar Zavaglia.
X-man
X-man
Super.Moderator
Super.Moderator

Mesazh nga X-man Tue Jul 21, 2009 3:34 am

Napoli kërkon Dossenan

Lajmet nga Sporti 21.07.2009 F.0721095706634_m

Mbrojtësi i Liverpoolit, Andrea Dossena, i cili pati një sezon zhgënjyer në Anfield, është lidhur me një rikthim në Serie A.
Agjenti i lojtarit, Roberto Laflorio, ka konfirmuar interesimin e Napolit, por ka thënë se gjithçka duhet të zgjidhet përmes klubit anglez.

“Napoli e pëlqen lojtarin, por nëse e dëshiron atë, atëherë duhet të bisedojë me klubin britanik së pari. Unë nuk e di nëse klubi anglez vërtet dëshiron ta shesë atë”, ka thënë agjenti i lojtarit.

“Kam biseduar me Andrea dhe ai ka thënë se nëse vjen një ofertë nga Napoli, atëherë ai do ta diskutojë atë me familjen e tij”, ka shtuar agjenti.
X-man
X-man
Super.Moderator
Super.Moderator

Mesazh nga X-man Tue Jul 21, 2009 3:46 am

Adrian Mutu: Dua Scudetton

Lajmet nga Sporti 21.07.2009 F.0721085308744_m

Sulmuesi i Fiorentinës, Adrian Mutu, nuk e sheh nevojën për të qenë shumë pesimist, pavarësisht largimit të mesfushorit Felipe Melo në drejtim të Juventusit.
Pavarësisht paraqitjeve impresive gjatë viteve të kaluara, fansat e Fiorentinës po shfaqin një pesimizëm për sezonin e ardhshëm, veçanërisht pas largimit të Melos dhe mosarritjes së asnjë emri të njohur.

“Mendoj se fansat e nënvlerësojnë ekipin dhe unë nuk e kuptoj pse. Përtej emrave të lojtarëve, ky ekip është shumë konkurrues, që në disa vitet e fundit ka qenë në gjendje të sigurojë rezultate të rëndësishme edhe pa Mutu ose Melo. Kjo do të thotë se ekipi nuk varet nga lojtarët individuale, dhe ka një grup të fuqishëm”, ka thënë Mutu.

“Jam i bindur dhe mendoj se do të luftojnë për një vend në Ligën e Kampionëve edhe këtë sezon. Scudetto? Të gjithë e dëshirojmë atë, por duhet ta ndjekim projektin me qetësi”, ka shtuar sulmuesi rumun.
X-man
X-man
Super.Moderator
Super.Moderator

Mesazh nga X-man Tue Jul 21, 2009 3:46 am

Edmilson: Eto’o më i mirë se Ibrahimovic

Lajmet nga Sporti 21.07.2009 F.0721085140359_m

Ish-mbrojtësi i Barcelonës, Jose Edmilson, nuk mund të kuptojë se pse ish-klubi i tij dëshiron ta heqë qafe kamerunasin e zhdërvjellët.
Edmison ka kaluar disa vite në Camp Nou së bashku me Eto’o dhe ka lavdëruar ish-bashkëlojtarin e tij derisa ka kritikuar vendimin e Barcelonës për ta shkëmbyer atë me Zlatan Ibrahimovic.

“Jam shumë i befasuar, pasi ai është më i miri në botë. Ai është shumë i mirë në ballë të golit, ka prezencë në zonë dhe ka një shpejtësi të mahnitshme. Ai ishte një bashkë-lojtar i shkëlqyeshëm për t’i motivuar të tjerët”, ka thënë Edmilson.

“Nuk e di nëse kjo është për shkak të ndonjë problemi me trajnerin, por unë besoj se ai është sulmuesi më i mirë në Barcelona. Nuk do ta shkëmbeja asnjë me Eto’o. Ai është më shumë lojtar se Ibrahimovic. Duket se Guardiola dëshiron lojtar më ndryshe”, ka shtuar më tej braziliani.

Marrëveshja e cila do përfshijë shkëmbimin e dy lojtarëve, si dhe mbi 40 milionë euro që do të kalonin nga Barcelona në Inter, pritet të realizohet gjatë ditës.
X-man
X-man
Super.Moderator
Super.Moderator

Mesazh nga X-man Tue Jul 21, 2009 3:47 am

Nani shpreson të shënojë gola për United

Lajmet nga Sporti 21.07.2009 F.0721084718706_m

Mesfushori i Manchester United, Nani, ishte i lumtur që shënoi gol në takimin e parë para-sezonal përballë Malajzisë.
“Jam i kënaqur dhe shpresoj se do të shënoj shumë më shumë. Mendoj se këtë sezon mund t’ia dal më mirë se në dy sezonet e fundit. Po punoj shumë në këtë drejtim”, ka thënë Nani për Man United TV.

“Jam shumë i lumtur që jam këtu. Kam mundësi të shënoj më shumë gola. E di se nëse punoj më shumë çdo ditë dhe çdo ndeshje, mund t’ia dal edhe më mirë, dhe vërtet shpresoj se do të shënoj më shumë gola këtë sezon”, ka shtuar më tej mesfushori portugez.
X-man
X-man
Super.Moderator
Super.Moderator

Mesazh nga X-man Tue Jul 21, 2009 3:48 am

Liverpooli mohon interesimin për Villan

Lajmet nga Sporti 21.07.2009 F.0721084345951_m

Sulmuesi i Valencias, David Villa, së fundi është lidhur edhe me një kalim në Liverpool, por menaxheri i klubit anglez, Rafa Benitez, ka mohuar se kjo mund të ndodhë.
27-vjeçari vazhdimisht është lidhur e një largim nga Mestalla, së pari për në dy ekipet spanjolle Barcelona dhe Real Madrid, dhe së fundi në drejtim të Ligës Premier.

“David Villa, ai nuk është cak i ynë. Ne tashmë kemi nënshkruar me Johnson, një lojtar i kombëtares angleze. Ai është një nënshkrim i qëlluar dhe edhe Andriy Voronin po rikthehet (pas huazimit në Hertha Berlin)”, ka thënë Benitez.

“Ai ishte një prej lojtarëve më të mirë në ligën gjermane, andaj ne kemi dy shtesa të qëlluara. Kurrë nuk mund ta dini në futboll, ne ende kemi kohë dhe kemi nevojë të punojmë në emra të tjerë”.

“Kemi lojtarë fantastik dhe shpresojmë se mund ta ruajmë nivelin e lojës që kishin sezonin e kaluar dhe të shohim se me një ose dy përforcime, nëse do të mund ta ngremë atë. Për momentin jemi shumë të kënaqur”, ka shtuar spanjolli.
X-man
X-man
Super.Moderator
Super.Moderator

Mesazh nga X-man Tue Jul 21, 2009 3:48 am

Owen vazhdon të shënojë për United

Lajmet nga Sporti 21.07.2009 F.0720220609957_m

Michael Owen sërish ka qenë në listën e golashënuesve të Manchester United në fitoren e 2-0 të djajve të kuq në ndeshjen e dytë ndaj yjeve në kombëtares së Malajzisë.
Owen shënoi golin e dytë të United, dy minua pasi i riu Federico Macheda shënoi golin e parë, në minutën e 11-të të lojës.

Ndeshja u dominua nga vizitorët, të cilët patën disa raste të humbura nga Anderson dhe Nani. Owen shënoi gol edhe në fitoren e parë të United prej 3-2 po ndaj Malajzisë, disa ditë më herët.
X-man
X-man
Super.Moderator
Super.Moderator