Lajmet Nga Sporti 25.07.2009 Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa

Join the forum, it's quick and easy

Lajmet Nga Sporti 25.07.2009 Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lajmet Nga Sporti 25.07.2009

Shko poshtë

new Lajmet Nga Sporti 25.07.2009

Mesazh nga albvera Sat Jul 25, 2009 5:27 am

Trezeguet nuk i pengon t’i bashkëngjitet Milanit

Lajmet Nga Sporti 25.07.2009 F.0725130240349_m

Antonio Caliendo, agjenti i sulmuesit të Juventusit, David Trezeguet, thotë se klientit të tij nuk i pengon t’i bashkëngjitet Milanit.
“Nëse marrim një ofertë zyrtare, atëherë nuk do të na pengonte që të fillojmë negociatat me Milanin”.

“Vlerësimi që bëjnë (trajneri i Milanit) Leonardo dhe klubi për Trezeguet paraqet një mundësi të mirë për t’i diskutuar seriozisht gjërat”.

“Gjithmonë mund të gjejmë një zgjidhje kur të gjithë tregojnë vullnet të mirë. Për Milanin ia vlen sakrifica dhe David është i gatshëm t’i respektojë kërkesat e një klubi të ri”, ka thënë Caliendo për “Il Corriere Dello Sport”.
albvera
albvera
Administrator
Administrator

Gjinia Gjinia : Male
Postimet Postimet : 562
Sa Vjeqar'e Sa Vjeqar'e : 35
Regjistrim Regjistrim : 08/02/2009
Vendbanimi Vendbanimi : Ne Albveraa.Tk
Humori Humori : Portokali
Hobi Hobi : Gjith qka ta mer mendja ty
Horoskopi : Taurus

http://www.Albveraa.tk

Mbrapsht në krye Shko poshtë

new Re: Lajmet Nga Sporti 25.07.2009

Mesazh nga albvera Sat Jul 25, 2009 5:28 am

Leonardo shpreson që Pirlo të mbetet në San Siro

Lajmet Nga Sporti 25.07.2009 F.0725130119628_m

Trajneri i Milanit, Leonardo, shpreson që Andrea Pirlo të mos largohet nga Rossonerët në drejtim të Chelseat.
Që nga kalimi i Carlo Ancelottit te Blutë, vazhdimisht ka pasur spekulime se mesfushori italian mund t’i bashkëngjitet ish –trajnerit të tij në Stamford Bridge.

“Merkatoja ka edhe shumë kohë për t’u mbyllur, por vërtet shpresoj që Pirlo të qëndrojë me ne”, ka thënë Leonardo.
albvera
albvera
Administrator
Administrator

Mesazh nga albvera Sat Jul 25, 2009 5:29 am

Ferguson pret ‘shumë‘ gola nga Owen

Lajmet Nga Sporti 25.07.2009 F.0725132610801_m

Menaxheri i Manchester United, Sir Alex Ferguson, thotë se ai pret ‘shumë‘ gola nga përforcimi i ri i ekipit, Michael Owen.
Owen u transferua te kampioni i Premier League muajin e kaluar, pasi mbeti lojtar i lirë pas përfundimit të kontratës së tij me Newcastle në fund të sezonit të kaluar.

“Nëse i shihni shënimet e tij në disa vitet e kaluar, madje edhe në dy vitet e vështira të fundit në Newcastle, ai shënon gol në çdo dy ndeshje. Ai lehtë mund të luajë në një nivel të tillë, pra të vazhdojë të shënojë një gol në çdo dy ndeshje. Andaj nëse luan 25 ndeshje për mua sezonin e ardhshëm, mendoj se do të shënojë deri në 15 gola”, ka thënë Ferguson.
albvera
albvera
Administrator
Administrator

Mesazh nga albvera Sat Jul 25, 2009 5:29 am

Sheva shpreson të qëndrojë te Chelsea

Lajmet Nga Sporti 25.07.2009 F.0725125918332_m

Sulmuesi i Chelseat, Andriy Shevchenko, shpreson që të mbetet një kohë më të gjatë në Stamford Bridge, përkundër dështimit me fanellën blu.
Ukrainasi u transferua te Chelsea në vitin 2006, mirëpo dështoi të shfaqte formë të mirë, ndërsa sezonin e kaluar u kthye në formë huazimi te Milani, ku po ashtu nuk i bindi drejtuesit kuqezi që ta mbajnë në San Siro.

“Kam edhe një vit në kontratën time me Chelsean dhe shpresoj të qëndroj këtu dhe të ndihmoj në fitimin e trofeve”, ka thënë dikur-njëri nga sulmuesit më të mirë në botë për "Sky Sports News”.
albvera
albvera
Administrator
Administrator

Mesazh nga albvera Sat Jul 25, 2009 5:31 am

Ferrara i kënaqur me të zgjedhurit e tij

Lajmet Nga Sporti 25.07.2009 F.0725100028848_m

Juventusi e ka filluar turneun Peace Cup 2009 me fitore prej 2-1 kundër Sevillas, ndërsa trajneri bardhezi Ciro Ferrara është shprehur shumë i kënaqur me paraqitjen e skuadrës së tij.
“Jam shumë i lumtur dhe i kënaqur, prandaj doemos duhet t’u jap komplimente të gjithë lojtarëve për paraqitjet e tyre sonte”.

“Jam shumë i kënaqur që u munduam shumë dhe shënuam dy herë. Djemtë bënë gjithçka që unë kërkova nga ata të bëjnë, dhe të gjithë kontribuuan”.

“Kjo fitore është shumë e rëndësishme, sepse morali i fituar pas fitores ndaj një skuadre të madhe do të na ndihmojë në ambiciet tona për ta fituar garën”, ka thënë Ferrara për “Goal Italia”.
albvera
albvera
Administrator
Administrator

Mesazh nga albvera Sat Jul 25, 2009 5:31 am

Zhirkov dënon Milanin

Lajmet Nga Sporti 25.07.2009 F.0725095808763_m

Yuri Zhirkov ka shënuar golin e parë në fanellën e Chelseat, i cili ishte edhe goli i fitores në ndeshjen miqësore kundër Milanit në kuadër të World Football Challenge.
Që në minutat e para të ndeshjes (7’), Blutë kaluan në epërsi me golin e Didier Drogbas.

Milani u kthye në lojë në minutën e 38-të kur Clarence Seedorf barazoi rezultatin.
Mirëpo, me golin e tij debutues (69’), Yuri Zhirkov ia dha fitoren Chelseat dhe trajnerit Carlo Ancelotti, kundër ish- skuadrës së tij.
albvera
albvera
Administrator
Administrator

Mesazh nga albvera Sat Jul 25, 2009 5:32 am

Benitez: Alonso duhet të qëndrojë në Anfield

Lajmet Nga Sporti 25.07.2009 F.0725094615355_m

Menaxheri i Liverpoolit, Rafael Benitez, ka deklaruar se ka kërkuar nga mesfushori i Redsave, Xabi Alonso, që të mos largohet nga Anfield.
Alonso kërkohet me ngulm nga gjiganti spanjoll Real Madrid, ndërsa shumë shpejt pritet transferimi i tij në Bernabeu.

“Bisedova me të dje dhe i thash t’i dëgjojë tifozët. Ata e duan Xabin. I thash, ndoshta duhet të qëndrosh”.

“Ai është një lojtar shumë i mirë dhe unë do të jem shumë i kënaqur nëse qëndron. Të gjithë bashkëlojtarët e tij dëshirojnë që ai të qëndrojë. Nëse e mbajmë Xabin do të jem shumë i kënaqur”, ka thënë Benitez për faqen zyrtare të klubit.
albvera
albvera
Administrator
Administrator

Mesazh nga albvera Sat Jul 25, 2009 9:11 am

Iaquinta dëshiron trofeun e Peace Cup

Lajmet Nga Sporti 25.07.2009 F.0725162055529_m

Sulmuesi i Juventusit, Vincenzo Iaquinta, thotë se skuadra e tij dëshiron ta fitoje Kupën e Paqes.
Zonja e Vjetër e filloi për së mbari këtë turne duke e mposhtur Sevillan të premten mbrëma me rezultat prej 2-1, ndërsa Iaquinta ishte njëri nga golashënuesit.

“Ne jemi këtu për të fituar, dhe nëse luajmë kundër Real Madridit, atëherë do të dëshirojmë edhe më shumë për të fituar”.

“Këto ndeshje janë gjithmonë të rëndësishme dhe ne po paraqitemi mirë. Ende jemi duke e pritur Diegon, ashtu që të luajmë në mënyra të ndryshme’, tha sulmuesi italian për “Goal.com Italia”.
albvera
albvera
Administrator
Administrator

Mesazh nga albvera Sat Jul 25, 2009 9:12 am

Guardiola: Pres më të mirën nga Ibrahimovic

Lajmet Nga Sporti 25.07.2009 F.0725134431250_m

Strategu i Barcelonës, Pep Guardiola, thotë se pret më të mirën nga sulmuesi në arritje, Zlatan Ibrahimovic.
Pasi Inter dhe Barcelona i përcaktuan të gjitha detajet për transferimin e Zlatan Ibrahimovic, është vetëm çështje ditësh ose orësh se kur marrëveshja do të zyrtarizohet.

“Pres më të mirën nga Zlatan Ibrahimovic. Ai është një lojtar i jashtëzakonshëm, por nuk dua të jap komente shtesë pasi ende nuk ka deklaratë zyrtare dhe teknikisht ai është ende lojtar i Interit”, ka thënë Guardiola, pas takimit të mbrëmshëm përballë Tottenham.
albvera
albvera
Administrator
Administrator

Mesazh nga albvera Sat Jul 25, 2009 9:13 am

Beckham: Do të doja të kthehem në United

Lajmet Nga Sporti 25.07.2009 F.0725133509852_m

Mesfushori anglez David Bekham thotë se ai do të dëshironte sërish të luajë për ish-klubin e tij Manchester United.
Pas gjysmës së dytë të sezonit të fundit të kaluar si i huazuar në Milan, Beckham është rikthyer në Amerikë ku nuk u prit shumë mirë nga fansat e Los Angeles Galaxy.

Mediat angleze vazhdojnë të spekulojnë për një rikthim të tij në Evropë, ku krahas Milanit përmenden edhe Tottenham dhe Chelsea. Por anglezi ka thënë së fundi se do të dëshironte të rikthehet te United.

“Do të doja të rikthehem në United, pasi ata janë ekipi për të cilin bëj tifo. Për mua ata janë fansat më të mirë në botë. Ai është klubi më i mirë për të cilin kam luajtur, por unë kam 34 vite dhe tashmë jam i moshuar. United gjithmonë është një ekip ku secili profesionist do të dëshironte të luajë“, thotë Beckham.
albvera
albvera
Administrator
Administrator