Lajmet Nga sproti 27.07.2009 Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa

Join the forum, it's quick and easy

Lajmet Nga sproti 27.07.2009 Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lajmet Nga sproti 27.07.2009

2 posters

Shko poshtë

new Lajmet Nga sproti 27.07.2009

Mesazh nga Vali Mon Jul 27, 2009 3:21 am

Elano zëvendësim i Pirlos te Milani?

Lajmet Nga sproti 27.07.2009 F.0727104525211_m

Milani raportohet se ka kthyer vëmendjen kah mesfushori brazilian i Manchester Cityt, Elano.
Burime nga rosonerët kanë thënë se klubi italian e sheh brazilianin si zëvendësim për mesfushorin italian Andrea Pirlo.

Pirlo mund të kalojë në Chelsea para fundit të gushtit dhe Elano, i cili nuk është në planet e trajnerit të Cityt, Mark Hughes, për sezonin e ri, mund të arrijë në Milan si zëvendësim i drejtpërdrejtë.

Milani shpreson të marrë shërbimet e Elanos për një shumë prej 8 milionë funtesh.

Edituar për herë të fundit nga Vali në Mon Jul 27, 2009 3:31 am, edituar 1 herë gjithsej
Vali
Vali
Admin 2
Admin 2

Gjinia Gjinia : Male
Postimet Postimet : 237
Sa Vjeqar'e Sa Vjeqar'e : 33
Regjistrim Regjistrim : 20/02/2009
Vendbanimi Vendbanimi : Kosova
Humori Humori : Kafeneja Jon
Hobi Hobi : Student
Horoskopi : Taurus

http://www.albveraa.tk

Mbrapsht në krye Shko poshtë

new Re: Lajmet Nga sproti 27.07.2009

Mesazh nga Vali Mon Jul 27, 2009 3:22 am

Mourinho vazhdon ‘lojën’ me mediat (dhe me Milanin)

Lajmet Nga sproti 27.07.2009 F.0727104355715_m

Menaxheri i Interit, Jose Mourinho, sërish ka munguar në konferencën e shtypit pas triumfit 2-0 në miqësoren kundër Milanit në SHBA.
Mourinho nuk e ka quajtur takim të rëndësishëm përballjen me rivalin e qytetit, duke dërguar porosi përmes zëvendësit të tij, Beppe Baresi: “Ai tha se do të flasë në ndeshje më të rëndësishme se kjo”.

“Ne kërkuam të fitojmë dhe të luajmë mirë dhe i arritëm të dyja. Duhet të them se djelmoshat janë të mirë dhe po ia dalim shumë mirë”, ka thënë Baresi në lidhjen me miqësoren

“Jam i kënaqur me Diego Milito (autor i dy golave të fitores), i cili tash ka konfirmuar kualitetet e tij sulmuese, por po ashtu edhe me Lucio, i cili ka treguar se pse është kapiten i Brazilit”, ka shtuar Baresi.
Vali
Vali
Admin 2
Admin 2

Mesazh nga Vali Mon Jul 27, 2009 3:23 am

Eto’o: Dua Ligën e Kampionëve me Interin

Lajmet Nga sproti 27.07.2009 F.0727112355533_m

Sulmuesi kamerunas Samuel Eto’o mëngjesin e sotëm ka arritur në Milano ku së pari do t’i kalojë testet mjekësore dhe pastaj do të kompletojë transferimin në radhët e Interit.
“E falënderoj presidentin Moratti, ai është njeri me zemër të madhe. Jam i lumtur që jam në Inter. Për mua kjo është aventurë e re dhe dua ta shfrytëzoj në maksimum”, ka thënë Eto’o.

“Po filloj jetë të re dhe shpresoj se do të kem shumë sukses dhe kënaqësi. Kam ardhur të punoj pa u lodhur dhe ta fitojmë Ligën e Kampionëve”, ka shtuar kamerunasi.

Edituar për herë të fundit nga Vali në Mon Jul 27, 2009 3:27 am, edituar 1 herë gjithsej
Vali
Vali
Admin 2
Admin 2

Mesazh nga Vali Mon Jul 27, 2009 3:24 am

Ferguson: Do të shohim më të mirën nga Berbatov

Lajmet Nga sproti 27.07.2009 F.0727100856570_m

Menaxheri i Manchester United, Sir Alex Ferguson, iu ka thënë fansave të presin shumë më shumë nga Dimitar Berbatov në sezonin e dytë të tij në Old Trafford.
Bullgari nuk arriti të dëshmojë veten në sezonin e parë në Manchester United, ku kaloi pas disa sezonesh të suksesshme në Tottenham. Por trajneri shpreson se sezoni i ri do të jetë më ndryshe për sulmuesin.

“E kam pritur formën që e kemi parë nga Berbatov (së fundi). Sezoni i kaluar ishte i jashtëzakonshëm për të dhe ndoshta ne nuk e shfrytëzuam në mënyrën e duhur. Por e dimë saktësisht si ta shfrytëzojmë atë tash, duke e shtyrë më përpara për të luajtur si sulmues i qendrës”, ka thënë skocezi.

Ferguson po ashtu ka lavdëruar edhe Michael Owen, për të cilin thotë se është përshtatur në mënyrën më të mirë në ekip.
Vali
Vali
Admin 2
Admin 2

City në bisedime me Toure

Lajmet Nga sproti 27.07.2009 F.0727100052120_m

Manchester City raportohet se ka zhvilluar negociata intensive me Arsenalin gjatë ditës së djeshme për të marrë shërbimet e mbrojtësit Kolo Toure.
Daily Mail shkruan se pas nënshkrimit me Emmanuel Adebayor nga Arsenali për një shumë prej 25 milionë funtesh gjatë javës së kaluar, City shpreson se negociatat do të shkojnë më lehtë për Toure.

Mbrojtësi nga Bregu i Fildishtë, ka kaluar shtatë vite në Arsenal dhe është lojtari që i ka shërbyer më gjatë klubit, por ai u përfshi në një fjalosje me bashkë-lojtarin William Gallas gjatë sezonit të kaluar dhe kërkoi të largohet që në janar.

Se City ka nevojë të forcojë mbrojtjen është parë edhe në disa ndeshjet e para-sezonit, ku qytetarët nuk janë treguar të qëndrueshëm në këtë repart, veçanërisht me Richard Dunne, Nedum Onuoha dhe Javan Vidal që të gjithë të lënduar.
Vali
Vali
Admin 2
Admin 2

Reali barazon me Al-Ittihad

Lajmet Nga sproti 27.07.2009 F.0727091624781_m

Real Madridi ka zhvilluar një ndeshje të mirë në kuadër të Peace Cup kundër Al-Ittihad, mirëpo në fund të ndeshjes është dashur të pajtohet me një barazim.
Mbretërit ende kanë nevojë të përshtaten në fushë, sidomos pas ardhjes së lojtarëve të rinj dhe këto ndeshje parasezonale do t’u ndihmojnë për t’ia arritur qëllimit.

Gjysma e parë e ndeshjes përfundoi pa gola, ndërsa dhjetë minuta brenda pjesës së dytë (55’), kapiteni legjendar Raul shënoi golin e parë në ndeshje, mirëpo Aboucherouane nuk lejoi që Los Blancos të dalin fitues nga ky takim duke e mposhtur Dudekin (65’).
Vali
Vali
Admin 2
Admin 2

Mesazh nga Vali Mon Jul 27, 2009 3:25 am

Interi fiton para-derbin

Lajmet Nga sproti 27.07.2009 F.0727090612973_m

Ndeshja miqësore në kuadër të World Football Challenge, ndërmjet Milanit dhe Interit, që mund të quhet një para- Derby della Madonnina, i ka takuar kampionit të Italisë.
Takimi i zhvilluar të dielën mbrëma në Gillette Stadium, ndërmjet rivalëve të qytetit Milano, Milan dhe Inter, ka përfunduar me fitoren e zikaltërve me rezultat prej 2-0.

Një dygolësh i Diego Militos (4’ dhe 75’) mjaftoi që Interi të dalë fitues nga kjo përballje.

Ndërkohë, Chelsea ka shënuar fitoren e radhës duke e mposhtur skuadrën CF America me rezultat prej 2-0.
Vali
Vali
Admin 2
Admin 2

Mesazh nga Vali Mon Jul 27, 2009 3:25 am

Crouch kalon në Tottenham

Lajmet Nga sproti 27.07.2009 F.0726230445153_m

Sulmuesi shtatlartë Peter Crouch do të rikthehet te Tottenham për një shumë prej afro 10 milionë funtesh.
Menaxheri i Portsmouth, Paul Hart, ka thënë se disa ‘kufizime financiare’ kanë detyruar klubin të shesin sulmuesin anglez, i cili do të ribashkohet me Jermaine Defoe te Tottenhami.

“Jam i zhgënjyer të shoh Peter të largohet, por duke marrë parasysh disa kufizime financiare që kishim, nuk patën zgjidhje tjetër pos të pranojmë ofertën nga Tottenham”, ka thënë Hart.

Ish-lojtari i Liverpoolit dhe caku i Aston Villas, 28-vjeçar, karrierën e filloi pikërisht në White Hart Lane 11 vite më herët, por u largua për në QPR pa luajtur asnjë ndeshje me ekipin e parë të Tottenham.
Vali
Vali
Admin 2
Admin 2

Mesazh nga Vali Mon Jul 27, 2009 3:26 am

Cana kapiten i Sunderlandit

Lajmet Nga sproti 27.07.2009 F.0726223216739_m

Mesfushori shqiptar Lorik Cana pavarësisht se ka ndërruar klubin, nuk do të humbë shiritin e kapitenit.
Cana kaloi nga Olimpique Marseille në Sunderland gjatë të premtes për një shumë prej 5 milionë funte dhe siç ka konfirmuar trajneri i klubit, Steve Bruce, shqiptari do të jetë kapiten i ri i klubit anglez.

“Cana do të jetë kapiten. Ai ka qenë kapiten i Marseillet, ai është kapiten i kombëtares së Shqipërisë dhe ai është një luftëtar i vërtetë, një lloj lojtari për të cilin kishim nevojë pasi Dean Whitehead iu bashkua Stoke Cityt”, ka thënë Bruce.

“Ai është i fuqishëm, ai ka qenë fitues gjithë jetën e tij dhe jam i sigurt se do të përshtatet në Premier League”, ka shtuar trajneri i Sunderlandit.

Ndërkohë në ndeshjen e fundit miqësore në Amsterdam Sunderlandi ka mposhtur me rezultat 2-0 ekipin spanjoll të Atletico Madridit, me të dy golat e shënuar nga Kieran
Vali
Vali
Admin 2
Admin 2

Mesazh nga Vali Mon Jul 27, 2009 3:27 am

Ibrahimovic: Dua të jem pjesë e historisë së Barcelonës

Lajmet Nga sproti 27.07.2009 F.0726222421772_m

Sulmuesi suedez Zlatan Ibrahimovic ka arritur sot në Barcelona ku gjatë ditëve në vazhdim do ta kompletojë transferimin e tij në Camp Nou.
Përveç personelit të klubit, lojtari u prit edhe nga gazetarët, për të cilët ka pasur një përgjigje të shkurtër: “Dua të jem pjesë e historisë së Barcelonës”.

Më pas suedezi ka dhënë një intervistë për televizionin e klubit, ku ka thënë se mezi pret të nënshkruajë marrëveshjen.

“Vërtet jam i kënaqur dhe shijoj gjithçka që ndodh, vërtet jam shumë i lumtur dhe kur gjithçka do të kompletohet, do të jem njeriu më i lumtur në botë. Çdo lojtar dëshiron të luajë në Barcelona, por këtë nuk mund ta bëjë çdokush”, ka thënë Ibrahimovic.

Suedezi pritet që nesër t’i kalojë testet mjekësore dhe ndoshta që nesër të nënshkruajë me kampionin e Spanjës dhe Evropës.
Vali
Vali
Admin 2
Admin 2

Mesazh nga X-man Mon Jul 27, 2009 9:14 am

Moratti: Marrëveshja ishte pozitive për të dy klubet

Lajmet Nga sproti 27.07.2009 F.0727161307580_m

Presidenti i Interit, Massimo Moratti, thotë se transferimi i Zlatan Ibrahimovic në Barcelona dhe arritja e Samuel Eto’o në Inter është perfekte për të dyja klubet.
“Kjo është një marrëveshje shumë e mirë për të dy klubet. Transferimi është sensacional. Nuk mbaj mend ndonjë marrëveshje të tillë në mes dy klubeve të mëdha evropiane. Por kjo ndodhi dhe mendoj se është pozitive për të dyja klubet”, ka thënë Moratti.

“Ibrahimovic na e bëri të ditur më shumë se një herë në disa muajt e fundit se dëshiron të largohet. Ai më tregoi se dëshiron ta vazhdojë zhvillimin e tij në ndonjë vend tjetër. Mendoj se Barcelona është vend ideal për atë”, ka shuar italiani.
X-man
X-man
Super.Moderator
Super.Moderator

Postimet Postimet : 759
Sa Vjeqar'e Sa Vjeqar'e : 38
Regjistrim Regjistrim : 09/04/2009
Vendbanimi Vendbanimi : REP.Kosova
Humori Humori : Fmd
Hobi Hobi : Gjith cka
Horoskopi : Gemini