lajmet nga Sporti 26-10-2009 Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa

Join the forum, it's quick and easy

lajmet nga Sporti 26-10-2009 Miresevini031rwvj7
Pershendetje antar te nderuar,Qe te keni perparsi ne qdo forum Duhet qe te jeni te regjistruar.

Neqoft se jeni te regjistruar Ju lutem kyquni forum.
Me Respekt Stafi: Albveraa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

lajmet nga Sporti 26-10-2009

Shko poshtë

lajmet nga Sporti 26-10-2009 Empty lajmet nga Sporti 26-10-2009

Mesazh nga Pajtimi Mon Oct 26, 2009 12:50 pm

Ibra: Po bëhem më i mirë
lajmet nga Sporti 26-10-2009 F.1026185039489_m

Sulmuesi i Barcelonës, Zlatan Ibrahimovic, i cili ishte në top-formë në ndeshjen e të dielës kundër Real Zaragozas, thotë se ai po bëhet gjithnjë e më i mirë pas çdo ndeshje që luan me Blaugranët.
“Tash ndihem shumë mirë. Para se të fillonte sezoni kam operuar dorën, dhe nuk jam stërvitur me skuadrën gjatë periudhës parasezonale. Unë kisha vetëm një javë ose një javë e gjysmë të stërvitem para se të fillonte Kampionati”.

“Tani po sistemohen gjithnjë e më shumë dhe po i përshtatem skuadrës gjithnjë e më shumë. Pas secilës ndeshje, ndihem më mirë fizikisht. Po përshtatem dhe mendoj se po bëhem më i mirë. Në secilën ndeshje që luaj mundohem të jap më të mirën”, ka thënë Ibracadabra për Goal.com
Pajtimi
Pajtimi
Super.Moderator
Super.Moderator

Gjinia Gjinia : Male
Postimet Postimet : 210
Sa Vjeqar'e Sa Vjeqar'e : 34
Regjistrim Regjistrim : 08/02/2009
Vendbanimi Vendbanimi : Kosova
Horoskopi : Leo

http://www.albveraa.tk

Mbrapsht në krye Shko poshtë

lajmet nga Sporti 26-10-2009 Empty Re: lajmet nga Sporti 26-10-2009

Mesazh nga Pajtimi Mon Oct 26, 2009 12:50 pm

Puyol: Askush nuk mund të më japë atë që kam këtu
lajmet nga Sporti 26-10-2009 F.1026173851287_m
Mbrojtësi i Barcelonës, Carles Puyol, ka konfirmuar vendimin e tij për të qëndruar te skuadra katalunase, duke thënë se dëshiron të qëndrojë në Camp Nou edhe për shumë vite.
Chelsea, Manchester City, Interi dhe Milani ishin skuadra të interesuara për shërbimet e spanjollit, i cili për një kohë hezitoi të vazhdonte kontratën me Barcën, mirëpo tani ka thënë se ai do të qëndrojë në Camp Nou së paku deri në vitin 2013.

“Dëshiroj të qëndroj këtu edhe për shumë vite. Ishte e qartë se këtë sezon do të isha këtu dhe doja ta shijoj, mirëpo kërkova kohë për të menduar nëse mund ta provoj veten diku tjetër”.

“Mirëpo është lehtë të qëndrosh këtu, sidomos për tifozët. Askush tjetër nuk ma jep këtë që e kam te Barcelona”, ka thënë Puyol për gazetën “Sport”.
Pajtimi
Pajtimi
Super.Moderator
Super.Moderator

Mesazh nga Pajtimi Mon Oct 26, 2009 12:51 pm

Probleme edhe për Iaquintan
lajmet nga Sporti 26-10-2009 F.1026170627597_m
Vincenzo Iaquinta i shtohet listës së lojtarëve të lënduar të Juventusit. Sulmuesi italian të martën do t’i nënshtrohet operimit të meniskut, me ç’rast mund të qëndrojë jashtë fushe për 40 ditë.
Iaquinta nuk luajti në ndeshjen e të dielës kundër Sienas pasi që kishte pësuar një lëndim të shtunën në stërvitje

“Ekzaminimet kanë treguar nevojën e operacionit të meniskut në gjurin majtë të Iaquintas. Ndërhyrja kirurgjike do të realizohet të martën...” thuhet në deklaratën zyrtare të klubit.

Ky nuk është një lajm i mirë për trajnerin Ciro Ferrara duke qenë se edhe Alessandro Del Piero është i lënduar, prandaj i mbeten shumë pak zgjedhje në sulm
Pajtimi
Pajtimi
Super.Moderator
Super.Moderator

Mesazh nga Pajtimi Mon Oct 26, 2009 12:52 pm

Totti do t’i nënshtrohet ndërhyrje kirurgjike
lajmet nga Sporti 26-10-2009 F.1026165842454_m
Njoftohet se kapiteni i Romës, Francesco Totti, do t’i nënshtrohet ndërhyrjes kirurgjike në gjurin e djathtë.
Puntosport.net thotë se simboli romak do t’i nënshtrohet ndërhyrjes kirurgjike të hënën pasdite, edhe pse vetë lojtari kishte mohuar diçka të këtillë.

Totti nuk ka mundur të stërvitet me pjesën tjetër të skuadrës mëngjesin e sotëm, ndërsa pas analizave të stafit mjekësor është vendosur që ai t’i nënshtrohet operacionit, që do ta mbajë jashtë fushe për së paku tri javë.
Pajtimi
Pajtimi
Super.Moderator
Super.Moderator

Mesazh nga Pajtimi Mon Oct 26, 2009 12:52 pm

Nesta operon hundën
lajmet nga Sporti 26-10-2009 F.1026165149608_m
Mbrojtësi i Milanit, Alessandro Nesta, i është nënshtruar një ndërhyrjeje kirurgjike pas thyerjes së hundës gjatë ndeshjes së të dielës kundër Chievos.
Nesta ishte heroi i Rossonerëve në atë ndeshje duke shënuar dy herë dhe duke ia siguruar tri pikë Milanit.

Klubi italian ka konfirmuar që Nesta i është nënshtruar një operacioni të lehtë të hundës që nuk do të ndikojë aspak te lojtari, pasi që ai do të paraqitet në fushën stërvitore që të martën dhe pritet të luajë në ndeshjen e mesjavës kundër Napolit
Pajtimi
Pajtimi
Super.Moderator
Super.Moderator

Mesazh nga Pajtimi Mon Oct 26, 2009 12:53 pm

Capello kritikon futbollin italian
lajmet nga Sporti 26-10-2009 F.1026160351253_m

Përzgjedhësi i përfaqësueses së Anglisë, Fabio Capello, ka dërguar kritika në drejtim të futbollit italian, veçanërisht duke potencuar problemet me tifozët dhe me futbollistët që aktrojnë.
“Ultra-tifozët dominojnë në Serie A. Nuk ka guxim që të përdoren ligjet kundër tyre. Në Itali ata që aktrojnë i fitojnë duartrokitjet, ndërsa Angli këta marrin fishkëllima”, ka thënë Capello për Sky Sport Italia.

Ish-trajneri i Realit të Madridit po ashtu ka thënë se nga ai kurrë nuk është kërkuar ta udhëheqë kombëtaren italiane, ashtu siç e bëri këtë Anglia.

“Kurrë nuk më kanë dashur në kombëtaren italiane ashtu siç ishte rast në Angli”, ka shtuar italiani./
Pajtimi
Pajtimi
Super.Moderator
Super.Moderator

Mesazh nga Pajtimi Mon Oct 26, 2009 12:54 pm

CSKA shkarkon trajnerin Juande Ramos
lajmet nga Sporti 26-10-2009 F.1026155018639_m
CSKA Moska e ka shkarkuar trajnerin Juande Ramos, pas humbjes së mbrëmshme nga rivali i qytetit, FC Moska.
Fati ia ka kthyer shpinën spanjollit Juande Ramos, pasi që nga largimi i tij nga Sevilla, spanjolli kurrsesi të stabilizohet te një klub. Pas aventurave të shkurtëra me Tottenhamin dhe Reali e Madridit, mëngjesin e sotëm, edhe CSKA Moska e ka shkarkuar atë për shkak të rezultateve jo të kënaqshme.

“Që sot, marrëveshja me Juande Ramos është e ndërprerë me marrëveshje të dyanshme”, thuhet në publikimin e lëshuar në faqen zyrtare të klubit rus
Pajtimi
Pajtimi
Super.Moderator
Super.Moderator

Mesazh nga Pajtimi Mon Oct 26, 2009 12:55 pm

Chiellini: Juventus po rikthehet
lajmet nga Sporti 26-10-2009 F.1026154155991_m
Mbrojtësi i Juventusit, Giorgio Chielini, thotë se Zonja e Vjetër është në rrugë të duhur për t’u rikthyer në formën më të mirë.
Juve pati një krizë të vogël në disa ndeshjet e kaluara, por mbrëmë fitoi tre pikë të rëndësishme në udhëtimin te Siena, duke e mposhtur me rezultat minimal 1-0.

“Ishte e rëndësishme të fitojmë në këtë ndeshje dhe e bëmë këtë. Loja jonë ndoshta nuk është e mirë për t’u parë, por ne vazhdimisht krijuam shanse. Fituam tre pikë të mëdha”, ka thënë Chielini.

“E dimë se duhet të përmirësohemi, por shpirtin që treguam në fushë tregon se jemi në rrugë të duhur. Juventusi i vërtetë rikthehet dhe unë jam i sigurt se ne mund të luftojmë për titull deri në fund”, ka përfunduar italiani./
Pajtimi
Pajtimi
Super.Moderator
Super.Moderator

Mesazh nga Pajtimi Mon Oct 26, 2009 12:56 pm

Benitez më i qetë pas fitores ndaj United
lajmet nga Sporti 26-10-2009 F.1026153541719_m
Menaxheri i Liverpoolit, Rafa Benitez, thotë se ai është më i qetë pas fitores së djeshme ndaj Manchester United.
Liverpooli ka qenë objekt i kritikave para këtij takimi, për shkak të katër humbjeve radhazi, që ishte periudha më e keqe në 22 vitet e fundit. Dhe Benitez ndjehet më i qetë tash që kjo seri e dobët morri fund.

“Jam shumë i kënaqur për klubin, lojtarët dhe stafin. Ne kishim nevojë të ndryshojmë fatin tonë me një fitore dhe kjo ishte një fitore fantastike”.

“Para ndeshjes biseduam se kjo është një ndeshje e përkryer për të ndryshuar fatin tonë, kundër një ekipi të mirë. Kishim nevojë për të bërë një paraqitje të mirë para fansave dhe për të treguar se ishim në gjendje të fitojmë. Ishte një paraqitjet fantastike nga lojtarët tanë”, ka thënë Benitez./
Pajtimi
Pajtimi
Super.Moderator
Super.Moderator

Mesazh nga Pajtimi Mon Oct 26, 2009 12:57 pm

Nesta i ngazëllyer pas dygolëshit të fitores
lajmet nga Sporti 26-10-2009 F.1026123614867_m
Mbrojtësi i Milanit, Alessandro Nesta, është i befasuar me veten pas dy golave të shënuar në takimin e mbrëmshëm ndaj Chievos.
Italiani nuk kishte shënuar për dy vite, por shënoi të dy golat e fitores që ndihmuan Milanin të rikthehet nga disavantazhi 1-0 për të fituar në fund me rezultat 2-1 ndaj ekipit ku aktivizohet Erjon Bogdani.

“Është një natë e shkëlqyeshme dhe një gjë e re për mua, pasi kurrë nuk shënoj! Duhej të fitonim sonte për të kapur vendin e katërt, dhe gjithçka shkoi mirë”, ka qeshur veterani.

“Mendoj se jemi në rrugë të duhur tash dhe kemi fituar një varg të ndeshjeve të rëndësishme. Duhet të punojmë më shumë në fillim të ndeshjes, pasi gjithmonë pranojmë gola të hershëm dhe pastaj duhet të japim shumë energji për t’u rikthyer në lojë”, ka shtuar Nesta
Pajtimi
Pajtimi
Super.Moderator
Super.Moderator

Mesazh nga Pajtimi Mon Oct 26, 2009 12:57 pm

Xavi: Kurrë mos dyshoni në Barcelonën
lajmet nga Sporti 26-10-2009 F.1026122535409_m
Mesfushori i Barcelonës, Xavi, shpreson se fitorja e mbrëmshme me rezultat të thellë prej 6-1 ndaj Real Zaragozas do të heshtë kritikat.
Barcelona u rikthye nga humbja tronditëse në Ligën e Kampionëve ndaj Rubin Kazan, për të shënuar fitore bindëse dhe për të zgjeruar diferencën ndaj Realit në kreun e La Ligës.

“Ne treguam se fizikisht jemi të fuqishëm dhe se jemi në gjendje të shënojmë gola. Ky sukses ka qenë i mirë për ne, ne jemi liderë me tre pikë diferencë. Njerëzit tentojnë të fokusohen në rezultate, por ne e dimë se gjërat shkojmë mirë”, ka thënë Xavi.

“Të martën (kundër Rubin Kazan) luajtëm mirë por dështuam të testojmë golin e tyre. Sot ne luajtëm më qetë dhe shumë shpejt kaluam në avantazh 2-0”, ka shtuar më tej mesfushori i kombëtares së Spanjës
Pajtimi
Pajtimi
Super.Moderator
Super.Moderator

Mesazh nga Pajtimi Mon Oct 26, 2009 12:58 pm

Torres: Treguam se mund të mposhtim gjithkënd
lajmet nga Sporti 26-10-2009 F.1026122203970_m
Sulmuesi i Liverpoolit, Fernando Torres, është i ngazëllyer që ka ndihmuar ekipin e tij të shënojë fitore 2-0 ndaj Manchester United në derbin e djeshëm.
Torres, i cili shënoi golin e parë, ka thënë se kjo fitore tregon se Të Kuqtë mund të mposhtin secilin ekip kur luajnë lojë ekipore.

“Ne kishim nevojë për një fitore për të qëndruar në garën për titull, andaj mendoj se ishte një rezultat shumë i rëndësishëm”.

“Treguam se, kur luajmë si ekip dhe punojmë shumë, mund të mposhtim çdokënd. Duhet ta mbajmë mend këtë dhe të sigurohemi se do të punojmë mirë si ekip”, ka thënë spanjolli
Pajtimi
Pajtimi
Super.Moderator
Super.Moderator

Mesazh nga Pajtimi Mon Oct 26, 2009 12:59 pm

Cana: Kupa Carling dera për të dalë në Evropë
lajmet nga Sporti 26-10-2009 F.1026104507765_m
Kapiteni i Sunderlandit, Lorik Cana, dëshiron që klubi ta marrë seriozisht takimin e radhës ndaj Aston Villas në kuadër të Kupës Carling.
Sunderlandi nesër pret në fushë të vet Aston Villan në kuadër të kupës së Anglisë, dhe Cana mendon se ky është një rast i mirë për të qenë pjesë e garave evropiane sezonin e ardhshëm.

“Kupa është një rrugë e shkurtër për në garën evropiane. Por do të jetë një ndeshje e vështirë, pasi Villa është një ekip shumë i mirë”, ka thënë shqiptari për mediat angleze
Pajtimi
Pajtimi
Super.Moderator
Super.Moderator